ȘTIRI

Fall Kick Off @ Roaba de Cultura

Fall Kick Off – cel mai important eveniment sportiv in aer liber al toamnei

World Class Romania si Asociatia Green Revolution va invita sa va alaturati celor 500 de persoane confirmate pana acum la cel mai important eveniment sportiv in aer liber al toamnei – ,,Fall Kick Off”!

,,Green Revolution sustine stilul de viata sanatos; prin urmare am organizat acest eveniment cu scopul de a oferi bucurestenilor o altfel de sambata in aer liber – o sambata in care acestia sa isi testeze abilitatile fizice si sa se bucure de miscare in natura“, a spus Raluca Fiser, presedinte Green Revolution.

Un corp frumos, inseamna un corp sanatos, iar disciplina in antrenament aduce satisfacţii pe masura, chiar şi in parc. Tocmai de aceea, am venit cu posibilitatea explorarii activitatilor sportive pentru publicul larg la <<Roaba de cultura>>, oferind lectii gratuite de Kick Box sau Combat Force, in fiecare vineri, si de Pilates sau Yoga, in fiecare sambata. In cadrul evenimentului Kick off – aşa cum fiecare client de-al nostru este tratat in mod individual in funcţie de multiplele aşteptari şi nevoi – aşa şi participantii isi vor putea alege clasele preferate din cadrul evenimentului. <<Customizat>> este un cuvant indragit de noi in ultimul timp“, a declarat Andreea Ionita, Marketing Manager World Class Romania.

Program:

CYCLING CHALLENGE

15:00 Welcome to a Perfect Day (60 min) cu Andrei Penu & Cristina Constantinescu

16:00 Hot & Steamy (60 min) cu Anca Bucur & Peter Ambjorn

17:00 Get Ready for Party (60 min) cu Kristof Ladislau & Richmond Bachia

Intrarea la eveniment este gratuita iar rezervarile pentru biciclete se fac la adresa de emai dan.ciornei@worldclass.ro.

,,Fall Kick Off” este un eveniment organizat de World Class Romania si Asociatia Green Revolution, sustinut de Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti .

World Class Romania si Asociatia Green Revolution sustin stilul de viata sanatos, pe care il promoveaza in cadrul editiilor de ,,Fitness Revolution” (actvitati sportive gratuite, in aer liber: Pilates, Power Yoga, Combat Force si Kick Box), in fiecare weekend la ,,Roaba de cultura”.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button