ARHIVA B365

Falși producători agricoli, prinși în piețele din Sectorul 6

În perioada 26.07.2013 – 30.07.2013, poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6 au desfăşurat mai multe acţiuni menite să crească siguranţa cetăţenilor şi să asigure o bună desfăşurare a tuturor activităţilor întreprinse pe raza Sectorului 6, informează instituția.

Agenţii au desfăşurat activităţi pentru respectarea ordinii şi liniştii publice, prin depistarea persoanelor care încalcă prevederile Legii nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, HCGMB nr. 120/2010 privind aprobarea normelor de salubrizare şi igienizare ale Municipiului Bucureşti.
Opt sancţiuni contravenţionale, în valoare de 2.100 lei, au fost aplicate celor care au perturbat liniştea şi ordinea publică.

Poliţiştii locali care se aflau în patrulare, în această dimineaţă, 30.07.2013, în zona Lacului Morii, au depistat trei persoane care consumau substanţe interzise, tip canabis. După legitimare şi identificare, cele trei persoane au fost preluate de către Serviciul Antidrog pentru continuarea cercetărilor.

În vederea îndepărtării din pieţele agroalimentare a falşilor producători agricoli şi pentru verificarea modului în care sunt respectate normele de igienizare şi salubrizare, poliţiştii locali au efectuat controale în zonele apropiate Pieţelor Gorjului, Drumul Taberei şi Valea Ialomiţei.
Pentru neregulile întâlnite, au fost aplicate 65 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 9.900 lei şi au fost confiscate bunuri (produse agroalimentare) care au fost predate Fundaţiei Filantropice Metropolis.

Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6 informează că acţiunile de control se vor desfăşura permanent pe toată raza Sectorului 6, aplicându-se, de câte ori va fi cazul, sancţiuni contravenţionale, cu scopul de a asigura şi menţine ordinea şi siguranţa publică.

Citește și „Cuibuşorul” scandalagiilor din Sectorul 6, stricat de autorităţi.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button