SMART CITY

Facultatea de Farmacie de la UMF „Carol Davila” organizează SIMULAREA EXAMENULUI DE ADMITERE

EXAMEN ADMITERE UMF BUCUREŞTI. Elevii claselor a XI-a și a XII-a își pun la încercare cunoștințele de chimie organică, anatomie și biologie vegetală și în același timp, experimentează emoțiile susținerii examenului de admitere. Se știe că de multe ori reușita la un examen poate fi umbrită de emoțiile care îl cuprind pe participant. Din dorința de a antrena și de a ajuta elevii să facă față acestora, pentru a dovedi că s-au pregătit stăruitor pentru admiterea la facultate, voluntarii SSFB, studenți ai Facultății de Farmacie UMF „Carol Davila”, deschid porțile facultății în data de 14 mai 2016 pentru susținerea Simulării examenului de admitere.

Au dat curs acestei oportunități 553 de elevi din liceele din toată țara. Cu acest număr de participanți, această ediție a simulării le depășește pe cele anterioare și dă curaj organizatorilor că proiectul este unul de necesitate pentru elevii dornici să devină studenți ai Facultății de Farmacie.

EXAMEN ADMITERE UMF BUCUREŞTI. La examenul de admitere ce va urma în luna iulie, participanții luptă pentru unul din cele aproximativ 140 de locuri bugetate de stat și pentru cele 100 de locuri în regim cu taxă. Conform acestor date, putem spune că la simulare avem o concurență de 3,95 participanți pentru un loc la buget și 2,31 participanți pentru un loc per total.

Trebuie precizat că subiectele de la simulare sunt elaborate de aceeași comisie ca și la examenul de admitere, iar gradul de dificultate este echivalent între cele două examene. Sistemul de evaluare este similar cu cel de la admitere, iar condițiile de corectare și de afișare a rezultatelor sunt conforme cu metodologia de admitere, scrie romaniatv.net. 

EXAMEN ADMITERE UMF BUCUREŞTI. Inițiativa și organizarea acestui eveniment aparține în totalitate Societății Studenților în Farmacie București (SSFB) prin cei peste 100 de voluntari. Chiar dacă toți acești studenți se pregătesc să devină specialiști în domeniul farmaceutic, ei dau dovadă de pasiune și iscusință în a crea de la zero un proiect ce presupune comunicare, relaționare, organizare, grafică digitală și tehnici de fundraising și advertising. Tot acest elan și dorință de a crea o oportunitate benefică pentru posibilii viitori studenți ai Facultății de Farmacie din cadrul UMF „Carol Davila” este susținut de întregul grup profesoral și de conducerea facultății.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button