„Facturile” care arată câţi bani pierd românii din corupţie, în campania „Te fură la factură”

de:
12 mart. 2015
0 Afișari

Astfel, oamenii sunt îndemnaţi să semneze petiţia către Victor Ponta, publicată pe site-ul http://tefuralafactura.ro/.

„Vrem sa demontam punct cu punct pretextele mincinoase oferind argumente solide; si sa explicam, pe cat ne pricepem, ce inseamna piata energiei, de ce liberalizarea e un lucru bun – nu doar ceva impus din afara, si cum putem sta „cu ochii pe ei” ca sa ne fure mai putin”, transmit iniţiatorii în descrierea campaniei.

Aceştia adaugă totodaată că au facut o analiza privind efectele liberalizarii pietei de energie electrica si gaze şi au discutat  cu oameni obisnuiti ca sa vadă ce parere au cu adevarat despre liberalizare, dar şi ca sa explice ce scrie in factura si cati bani au pierdut prin coruptie sau din faptul ca nu s-a liberalizat inca piata.

„Distribuim un fel de „facturi” ale pierderilor din buzunarele noastre prin faptul ca nu s-a liberalizat piata. Daca va convingem, va rugam sa cititi si sa semnati petitia. Apoi, cu ce am aflat de la voi din dezbateri si cu ce aflam ca s-a schimbat in perceptia voastra despre subiect, facem un raport pe care il dam celor de la Guvern, sa tina si el cont de ce crede lumea si sa aratam ca populismul nu tine la infinit.”, adaugă Asociaţia EXPERT FORUM

Cookies