Facilităţi pentru persoanele cu handicap din Sectorul 2

de:
03 iul. 2013
191 afișări
Facilităţi pentru persoanele cu handicap din Sectorul 2

De la începutul anului, au mai fost acordate cu titlu gratuit de către Primăria Sectorului 2 peste 903 de legitimaţii CFR şi auto, 25095 de foi de călătorie pentru transportul interurban CFR, 3312 foi de călătorie pentru transportul interurban auto persoanelor cu handicap aflate în evidenţa Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.

Conform Legii 448/2006 privind protecţia şi promovarea drepturilor persoanelor cu handicap republicată, persoanele cu dizabilităţi şi asistenţii personali ai acestora beneficiază de abonamente gratuite pe mijloacele de transport urban ale RATB şi cu metroul, bilete gratuite de călătorie interurbane CFR şi auto, roviniete pentru persoanele cu handicap
deţinătoare de autoturisme adaptate handicapului, roviniete pentru persoanele deţinătoare de autoturisme care au în îngrijire persoane cu handicap şi carduri de parcare pentru persoanele cu handicap.
Persoanele interesate pot depune documentele pentru obţinerea acestor facilităţi la Registratura Direcţiei Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului sector 2 (Str. Olari nr. 11-13) sau la Comisia de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap (Calea Moşilor nr. 229).

Cookies