Facebook, Whatsapp și Instagram au picat. Zuckerberg a pierdut o avere în doar 6 ore

05 oct. 2021
245 afișări
Facebook, Whatsapp și Instagram au picat. Zuckerberg a pierdut o avere în doar 6 ore
Facebook, Whatsapp și Instagram au picat. Zuckerberg a pierdut o avere în doar 6 ore

Haos la nivel global fără Facebook, Whatsapp și Instagram. Rețelele de socializare nu au funcționat vreme de 6 ore, iar Mark Zuckerberg a pierdut o avere din această cauză.

Facebook, Whatsapp și Instagram au picat. Zuckerberg a pierdut o avere în doar 6 ore. Bănuim că nu-i simplu să fii miliardar.

Zuckerberg a pierdut o avere în doar 6 ore

Belea mare, cum s-ar spune în limbaj popular. O adevărată problemă la nivel mondial. Internauții au fost afectați din cauză că Facebook, Whatsapp și Instagram au picat. Dar mai afectat a fost Mark Zuckerberg care a pierdut o avere în doar 6 ore.

Recomandăm și: Au picat Instagram, Facebook și Whatsapp în România și în lume. Prima reacție a Facebook | UPDATE

Averea miliardarului a scăzut cu aproape 7 milioane de dolari în aceste ore, iar din această cauză, Mark a coborât o poziție în topul celor mai bogați oameni, realizat de Bloomberg. Astfel, Zuckerberg ocupă locul cinci în acest top, după Bill Gates.

Care sunt cauzele pentru această cădere în clasament:

  • acuzațiile unui fost manager al Facebook – platforma deținută de Mark Zuckerberg este acuzată că permite răspândirea urii, violenței și a dezinformării (moment în care acțiunile Facebook au scăzut cu 5,5%, luni, 4 octombrie);
  • pana celor trei mari rețele deținute de miliardar: Facebook, Whatsapp și Instagram.

Averea lui Mark Zuckerberg este mai mică decât cea a lui Bill Gates. Aceasta a scăzut la 120,9 miliarde de dolari, conform Indexului Bloomberg al Miliardarilor. Începând cu 13 septembrie și până acum, de la aproape 140 de miliarde de dolari pe care îi deținea, miliardarul a pierdut aproximativ 19 miliarde de dolari, potrivit Digi24.

Facebook, Whatsapp și Instagram au picat

„Facebook, Instagram, WhatsApp şi Messenger revin acum online. Îmi pare rău pentru întreruperea de astăzi Ştiu cât de mult vă bazaţi pe serviciile noastre pentru a rămâne conectaţi cu oamenii la care ţineţi”, a scris Mark Zuckerberg pe Facebook, marți noapte, la ora 01:54.

Luni seară, în jurul orei 18:00-18:30, atât în România, cât și la nivel mondial, rețelele Facebook, Whatsapp și Instagram au încetat să mai funcționeze.

Potrivit site-ului Downdetector, mii de raportări au fost făcute de către internauții din România în legătura cu pana celor trei rețele de socializare.

„Suntem conștienți de faptul că unii oameni au probleme cu accesarea aplicațiilor și produselor noastre. Lucrăm pentru ca lucrurile să revină la normal cât mai repede posibil și ne cerem scuze pentru orice inconvenient”, au transmis reprezentanții Facebook, într-un mesaj postat pe Twitter.

Internauții s-au mutat pe Twitter, Telegram, Snapchat, Viber sau au rămas la simplele SMS-uri.

Cookies