BAZAR

Facebook va lansa o nouă versiune a reţelei, dedicată angajaţilor din companii: Facebook at Work

Noul serviciu este aproape identic cu actuala reţea, incluzând o funcţie de vizualizare a ştirilor, butoane like şi serviciu chat şi va fi lansat în câteva luni.

„Aş spune că 95% din ceea ce am dezvoltat pentru Facebook va exista şi în Facebook at Work”, a declarat Julien Codorniou, director pentru parteneriate pe platforma globală la Facebook, conform mediafax.ro.

Totuşi, utilizatorii Facebook at Work vor avea profile speciale, distincte de profilele de pe Facebook.

Compania dezvoltă şi produse exclusive pentru Facebook at Work, inclusiv instrumente de securitate, a explicat Codorniou.

El a precizat că aproape toate funcţiile Facebook at Work sunt similare cu cele ale Facebook, cu unele excepţii, cum ar fi faptul că angajaţii nu vor putea juca Candy Crush.

Facebook a început să testeze Facebook at Work în ianuarie, iar deocamdată serviciul a fost disponibil pentru companii pe bază de invitaţie.

Serviciul va fi deschis tuturor companiilor, după ce va fi lansat, iar Facebook intetnţionează să taxeze „câţiva dolari pe lună/utilizator” pentru servicii premium cum ar fi analize şi customer service, a spus un purtător de cuvânt al companiei.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button