Facebook și Instagram au picat, în această după-amiază. Utilizatori din întreaga lume au întâmpinat probleme. Nici bucureștenii nu au fost iertați

20 mart. 2024
579 Afișari
Facebook și Instagram au picat, în această după-amiază. Utilizatori din întreaga lume au întâmpinat probleme. Nici bucureștenii nu au fost iertați
Facebook și Instagram au picat, în această după-amiază. Utilizatori din întreaga lume au întâmpinat probleme. Nici bucureștenii nu au fost iertați | Foto simbol: Unsplash

Utilizatori din toată lumea ai Facebook și Instagram au sesizat probleme, miercuri după-amiază, pe cele două platforme Meta, fiind al doilea caz raportat luna aceasta. Astăzi, de exemplu, unii utilizatorii nu s-au mai putut loga în conturile lor. Și utilizatorii din România au întâmpinat probleme.

Facebook și Instagram, noi probleme raportate de utilizatori

Peste 1.000 de utilizatori ai platformelor Instagram și Facebook au întâmpinat probleme pe aceste platforme online, inclusiv cu trimiterea și primirea de mesaje pe Messenger, potrivit platformei Downdetector, scrie Știrile Pro TV.

În timp ce unii utilizatori au spus că pot trimite mesaje, destinatarii nu pot răspunde. Alți utilizatori au spus că le este afișat mesajul „indisponibili pentru prieteni”.

De asemenea, unele persoane s-au plâns că nu pot vedea story-uri sau să efectueze căutări pe Facebook și Instagram. Alții au raportat probleme privind secțiunea de comentarii și în fluxul de știri de pe Instagram.

Facebook a mai picat de Valentine’s Day

Utilizatorii Facebook au mai întâmpinat probleme și de Valentine’s Day. O parte dintre utilizatori nu reușeau să acceseze site-ul sau aplicația Facebook, pagina principală fiind inaccesibilă.

Atunci, Facebook-ul nu a putut fi folosit de o parte importantă dintre utilizatorii săi, site-ul sau aplicația deținute de compania Meta neputând fi accesate de pe computer. Între timp, platforma de socializare a rămas funcțională pentru cei care foloseau smartphone-uri.

Platforma de socializare Facebook și-a revenit după zeci de minute, timp în care mai mulți utilizatori nu au putut să o acceseze.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies