ȘTIRI

FACEBOOK pedepsește „cerșetorii” de like-uri

Oficialii FACEBOOK inginerul software Erich Owens şi Product Managerul Chris Turitzin, au făcut acest anunţ prin intermediul unei postări pe Newsroom. Aceştia au ţinut să precizeze că scopul FACEBOOK este de a afişa un content cât mai corect utilizatorilor săi, fără a pierde însă informaţiile importante şi relevante pentru ei, informeaza Rtv.net.

„Începând de astăzi, anunţăm o serie de îmbunătăţiri pentru News Feed, în încercarea de a reduce numărul postărilor pe care utilizatorii le consideră spam şi pe care nu doresc să le vadă. Majoritatea acestor postări sunt publicate de pagini care încearcă în mod deliberat să obţină o distribuţie mai mare decât în mod normal. Publisherii care fac în mod frecvent şi intenţionat acest lucru vor înregistra o scădere a distribuţiei în lunile următoare. Cei care nu obişnuiesc să faca asta, vor observa însă o foarte uşoară îmbunătăţire”, promit cei doi.

Aceştia oferă şi câteva exemple de postări ce urmează a fi afectate de această nouă decizie a companiei. Unul dintre ele e reprezentat de  like-ul momeală, intrucat există numeroase postări pe Facebook ce pot fi vizualizate doar dacă cei interesaţi apasă în prealabil butonul de „Like”. În acest mod, distribuţia este mult mai mare decât în mod normal, reuşind să ajungă în News Feed-ul unui număr considerabil mai mare de oameni.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button