BAZAR

Facebook nu mai este cea mai populară reţea de socializare printre tineri. Cine i-a luat locul

Twitter este noul rege al adolescenților, 26% dintre cei intervievați declarându-l cel mai important site de socializare. În același timp, 23% dintre ei spun că utilizează preponderent Facebook, procentul fiind în scădere față de studiul anterior care arăta că 42% dintre ei preferau rețeaua lui Zuckerberg, scrie evz.ro.

Cercetarea mai arată că deși Twitter se află acum pe locul întâi în preferințele adolescenților, locul său ar putea fi în curând luat de Instagram, rețeaua care câștigă tot mai mult teren în rândul tinerilor. Dacă studiul realizat de Piper Jaffray reflectă realitatea, cifrele demonstrează că Facebook a făcut o mișcare bună atunci când a achiziționat Instagram.

Studiul se bazează pe răspunsurile liceenilor, însă surse din cadrul Facebook spun că deși adolescenții declară că această rețea nu este cea mai importantă pentru ei, comportamentul lor este contrar, notează Business Insider. În sprijinul acestor afirmații este și faptul că un adolescent tipic are în medie 300 de prieteni pe facebook, în timp ce pe Twitter are doar 79 de followers. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button