BAZAR

FACEBOOK a picat, marţi dimineaţa, în întreaga lume. DE CE NU A MERS FACEBOOK

UPDATE. DE CE A CĂZUT FACEBOOK-UL. Rețeaua de socializare Facebook, a cărei funcționare a fost perturbată timp de 50 de minute marți dimineață, în întreaga lume, a negat că a fost ținta unui atac al hackerilor, așa cum susțineau zvonuri apărute anterior pe internet, relatează AFP, potrivit AGERPRES

„Mulți oameni au avut dificultăți la accesarea Facebook și Instagram. Acest lucru nu a fost rezultatul unui atac al unor terți, ci s-a produs după introducerea unei schimbări care a afectat sistemele noastre de configurare”, a precizat Facebook într-o declarație.

Declarația vine în contextul în care grupul de hackeri Lizard Squad a publicat pe Twitter un mesaj ambiguu: „Facebook, Instagram, Tinder, AIM, HipChat #offline #LizardSquad”.

„Am rezolvat rapid problema, iar ambele servicii funcționează acum 100% pentru toată lumea”, se mai indică în declarația Facebook.

DE CE A CĂZUT FACEBOOK-UL. Lizard Squad a avertizat de asemenea, pe Twitter, că „mai multe (atacuri) urmează să vină” și că grupul se află la originea atacului de luni asupra site-ului companiei Malaysia Airlines.

UPDATE, ORA 9:15. FACEBOOK şi INSTAGRAM şi-au revenit. Utilizatorii îşi pot accesa conturile.

FACEBOOK A FOST CĂZUT timp de 50 de minute.

DE CE NU A MERS FACEBOOK. NBC transmite că grupul de hackeri Lizard Squad îşi asumă responsabilitatea pentru blocarea FACEBOOK.

UPDATE. ŞI INSTAGRAM A PICAT, MARŢI DIMINEAŢA. Pe Twitter, INSTRAGRAM a publicat următorul mesaj: „Suntem conştienţi de o pană care afectează INSTAGRAM şi lucrăm pentru a o rezolva. Mulţumim pentru răbdare.”

DE CE NU MERGE FACEBOOK. Facebook.com este CĂZUT pentru toată lumea. Serverul nu răspunde”, este mesajul afişat de site-ul isitdownrightnow.com, conform gandul.info.

FACEBOOK A PICAT. După câteva minute, inclusiv site-ul isitdownrightnow.com, pe care oamenii pot verifica dacă un site este sau nu picat, nu mai poate fi accesat.

Ulterior, FACEBOOK a publicat un mesaj de eroare: ”Scuze, ceva a mers greşit. Lucrăm la asta”.

FACEBOOK A PICAT şi nici varianta de mobil nu funcţionează în acest moment.

 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button