ARHIVA B365

Facebook a cumpărat WhatsApp

FACEBOOK a anunţat miercuri că a ajuns la u acord definitiv pentru a cumpăra WhatsApp, platforma de mesaje mobile, contra unei sume cifrate la aproximativ 16 miliarde de dolari, din care patru miliarde sunt casg, iar restul de 12 miliarde de dolari constau în acţiuni FACEBOOK. Înţelegerea mai prevede totodată trei miliarde de dolari în acţiuni care vor fi acordate fondatorilor WhatsApp şi angajaţilor companiei, se arată într-un comunicat al FACEBOOK.

FACEBOOK. Potrivit documentului citat, WHATSAPP a creat un serviciu de mesagerie mobilă care presupune 450 de milioane de clienţi care folosesc acest serviciu în fiecare lună, din care 70% îl folosesc în fiecare zi, cu un număr de mesaje ce se apropie de numărul global de mesaje de tip sms şi cu un număr de circa un milion de clienţi care se adaugă în fiecare zi.

„WHATSAPP este o modalitate de a conecta un miliard de oameni. Serviciile care ajung la asemenea mulţimi sunt incredibil de valoroase”, a declarat MARK ZUCKERBERG, creatorul FACEBOOK şi în acelaşi timp, CEO al companiei.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button