Fabulos. A nimerit numerele la loto după ce și-a uitat ochelarii acasă și nu a văzut ce bifează pe bilet

22 mai 2021
3204 afișări
Fabulos. A nimerit numerele la loto după ce și-a uitat ochelarii acasă și nu a văzut ce bifează pe bilet

A nimerit numerele la loto după ce și-a uitat ochelarii acasă. Este povestea unui bărbat de 80 de ani din Anglia care a câștigat astfel peste 100.000 de lire.

Un bărbat a nimerit numerele la loto după ce și-a uitat ochelarii acasă și nu a văzut numerele pe care le-a ales pe biletul de joc.

Este povestea unui bărbat din Anglia, în vârstă de 80 de ani, care a câștigat un premiul în valoare de 116.124 de lire sterline.

Denis Fawsitt juca la loto săptămânal împreună cu soția sa, iar pe bilet încercuia mereu numerele ce reprezintă datele de naștere ale membrilor familiei.

A nimerit numerele la loto după ce și-a uitat ochelarii acasă

Cuplul joacă la loteria EuroMillions în fiecare săptămână și cumpără biletele de la un magazin din Station Road, Hatton.

„Mi-am dat seama că mi-am uitat ochelarii și am încercat să-mi aleg numerele obișnuite, dar pur și simplu nu am putut. S-a dovedit a fi una dintre cele mai bune decizii ale mele”, a spus, conform BBC, Denis Fawsitt.

Cuplul de pensionari a nimerit cele cinci numere principale și un număr Lucky Star.

A nimerit numerele la loto după ce și-a uitat ochelarii acasă.

El și soția sa, Ann, în vârstă de 75 de ani, plănuiesc acum să renoveze casa și grădina din Derbyshire, Anglia, cu premiul în valoare de 116.124 de lire sterline.

Cookies