BAZAR

Fă-ţi gaşca pentru B’ESTFEST Summer Camp, până la jumătatea lunii iunie

B’ESTFEST Summer Ca reintroduce si pentru aceasta editie de festival conceptul de gasca, punand la dispozitia fanilor posibilitatea de a-si achizitiona bilete cu o reducere de 50% din pretul intreg.

Daca se strang in grupuri de cate 5 persoane, elevii, studentii si tinerii cu varsta maxima de 26 de ani pot cumpara bilete la jumatate de pret, respectiv 62,5 lei pentru acces de o zi (in loc de 125 lei), sau 132, 5 lei pentru un abonament de trei zile (in loc de 265 lei), la care se poate adauga, la cerere, un voucher in valoare de 15 lei pentru zona de camping.

Cei care doresc sa beneficieze de aceasta promotie si sa mearga cu gasca la festival, trebuie sa trimita un email pe adresa bestfest@myticket.ro in care sa includa cele cinci nume ale membrilor grupului, Codul Numeric Personal si o copie a legitimatiei de student/elev (acolo unde este cazul) a fiecarei persoane. Mai multe informatii referitoare la promotie vor fi disponibile pe site-ul MyTicket, www.myticket.ro si la numarul de telefon 0720 245 383, oferta fiind valabila pana la data de 15 iunie. De asemenea, copiii cu varsta de maxim 12 ani vor avea acces gratuit la festival numai in compania unui adult.

Biletele pentru B’ESTFEST Summer Camp sunt disponibile la pretul de 125 de lei pentru o singura zi, 265 lei pentru toata durata festivalului si 15 lei pentru voucherul care ofera acces in zona de camping, putand fi achizitionate din retetelele afiliate Myticket.ro. Pe durata festivalului, biletele se vor putea cumpara de la intrare in schimbul sumelor de 150 de lei pentru o singura z si 285 de lei pentru abonament.

Informatii despre festival pe www.bestfest.ro


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button