Fă rai din ce ai! Un bucureștean pasionat de flori a făcut magie în curtea blocului. Așa s-a născut mini grădina botanică de pe bulevardul Alexandru Obregia

25 apr. 2023
5674 afișări
Fă rai din ce ai! Un bucureștean pasionat de flori a făcut magie în curtea blocului. Așa s-a născut mini grădina botanică de pe bulevardul Alexandru Obregia
Fă rai din ce ai! Un bucureștean pasionat de flori a făcut magie în curtea blocului. Așa s-a născut mini grădina botanică de pe bulevardul Alexandru Obregia | Sursă foto: Facebook-Daniel Băluță

Un bucureștean din Sectorul 4, pasionat de grădinărit, a transformat curtea blocului în care locuiește într-o oază de liniște. Atât vecinii, cât și Daniel Băluță, primarul din S4, admiră și apreciază munca depusă de bărbat.

Colțul de rai realizat de un bucureștean din Sectorul 4, în curtea blocului

Cristian Roșu locuiește într-un bloc din Sectorul 4 al Capitalei, situat pe Bulevardul Alexandru Obregia. Fiind pasionat de flori și de grădinărit, bărbatul în vârstă de 50 de ani a amenajat în fața imobilului o „Grădină Botanică” în toată regula.

Bucureșteanul se îngrijește de aspectul locului și de sănătate plantelor, iar prin munca sa a creat o oază de liniște și verdeață unde să te poți relaxa și umple de energie.

Pasiunea pe care acesta o pune în amenajarea grădinii blocului a fost observată atât de vecinii săi, cât și de primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, care a transmis următorul mesaj pe Facebook:

Atunci când pasiunea se transformă în artă, cam așa arată! Bulevardul Alexandru Obregia, 2023!

O porțiune din grădina unui bloc a fost transformată într-un colț de rai. Protagonistul? Cristian Roșu, un domn în vârstă de 50 de ani, pasionat de natură și de grădinărit.

Acesta a devenit vecinul preferat al locatarilor, după ce a amenajat în fața blocului o mini „Grădină Botanică”. Îi mulțumesc pentru peisajul de poveste pe care l-a creat cu atâta pricepere!

Postarea făcute de edilul Sectorului 4 a strâns sute de aprecieri din partea oamenilor. Bucureștenii îl felicită pe bărbatul care se ocupă de grădina blocului, dar și pe vecinii săi care mențin curățenia și nu distrug munca acestuia.

  • „Felicitări Domnului Roșu, dar felicitări și locatarilor.”
  • „Frumos, felicitări, un exemplu demn de urmat!”

Iată câteva imagini cu grădina din fața blocului respectiv, amenajată de domnul Cristian Roșu:

Grădina blocului din Sectorul 4
Grădina blocului din Sectorul 4 | Sursă foto: Facebook-Daniel Băluță
Cookies