De ce nu se mai transmit extragerile loto la TVR

de:
12 mart. 2013
1 Afișari
De ce nu se mai transmit extragerile loto la TVR

Motivul opririi transmisiunilor loto de la TV îl constituie încetarea contractului de aproape trei milioane de lei dintre Loteria Română şi Societatea Română de Televiziune, potrivit gandul.info, citat de rtv.net.

În 8 februarie 2012, Loteria Română a atribuit TVR-ului un contract în valoare de 2,8 milioane de lei, pentru „servicii de divertisment în scopul transmiterii tragerilor loteristice”. Săptămâna trecută, contractul a expirat şi în prezent nu a fost demarată nicio procedură de licitaţie.

„Nu s-a mai întâmplat niciodată ca extragerile să nu fie difuzate la tv. Eu când eram directorul general al Loteriei Române aveam un contract cu TVR de zero lei, zero bani, pe când ei au avut un contract de aproape 800.000 de euro. Gândiţi-vă, Loteria e de stat, TVR-ul este de stat, nu este normal să existe un contract în care să se stipuleze o sumă anume”, a declarat Liliana Mincă, fost director al Loteriei Române.

Recent, televiziunea publică fost implicată într-un scandal mediatic, fiind amendată cu 10.000 de lei de CNA pentru emisiunea Lozul cel mare, difuzată la începutul lunii martie, în care cântăreața Bijou a apărut într-o ținută sumară, fără lenjerie intimă.

Cookies