BAZAR

Expozitie si ateliere de prelucrare a sticlei într-o grădină sălbatică din București

O expoziție și două ateliere de prelucrare a sticlei vor avea loc sâmbătă, 11 iulie, de la ora 16.00 într-o grădină sălbatică din centrul Bucurestiului,  pe strada Vasile Lascar nr 36.

La „Grădina Sticlarilor” vor avea loc demonstratii de arta sticlei, ateliere, de suflare si de gravare a sticlei si expozitia „Arta sticlei”, cu obiecte din sticla, lucrate manual.

„Totul incepe la cuptorul de topire, unde vom sufla un obiect care va calatori, apoi, spre workshop-ul de gravura. Aici, vom putea intra, pentru o ora si jumatate, in atmosfera de atelier, folosind mijloace specifice tehnicii de gravare a sticlei. Workshop-ul va dispune de tehnologia primara necesara unui atelier de gravura in sticla. Vor fi puse la dispozitie, pentru cei dornici si piese de sticla deja suflata si termoformata. Este o actiune participativa, unde vizitatorii, timp de 90 de minute, graveaza, asista la discutii despre istoria manipularii sticlei si a evolutiei tehnicilor. Atelierul va fi sustinut de Ioana Stelea”, anunță organizatorii. 

Pretul pentru intreaga incursiune prin lumea sticlei (suflarea sticlei, gravura si un ceai) este de 35 RON. Inscrierea se face, in prealabil, la adresa de email iulia.nastase@gmail.com. 

In cazul în care sunt persoane care vor să petreacă sâmbăta in Gradina Sticlarilor fara a participa la ateliere, intrarea este 10 RON. 

PROGRAM:

16 00: Ceai
16 30: Atelierul de suflat
17 00: Atelierul de gravura
18 30: Ceai
19 00: Atelierul de suflat
19 30: Atelierul de gravura
21 00 – 22 30: Demonstratii de lucrat cu sticla
22 00 – 22 30: live music

PROGRAM EXPOZITIE cu vanzare
16 00 – 21 00


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button