Expoziție instagramabilă pentru selfie-uri găzduită de un mall din București

18 mai 2021
123 Afișari
Expoziție instagramabilă pentru selfie-uri găzduită de un mall din București

Flower Expo revine și anul acesta cu o ediție inedită. Centrul comercial Sun Plaza își invită vizitatorii, în perioada 15-23 mai, să descopere o experiență senzorială cu mult parfum și culoare.

Expoziția florală este un eveniment Sun Plaza cu tradiție, aflându-se la cea de-a X-a ediție. #EXTRANATURA instagramabilă este tema acestei ediții și cuprinde 4 setupuri pregătite special pentru a aduce natura mai aproape de clienți, în centrul comercial aflat în Sectorul 4 al Capitalei.

  • O perdea de flori plutitoare situată la parter, aproape de intrare principală îi va duce cu gândul la un cadru de poveste, ce merită împărtășit.

 

  • Cabina Telefonică, cucerită de o multitudine de flori pastelate, nu va trece neobservată. Aceasta va fi cu siguranță preferata celor care-și doresc să adauge un aspect retro feedurilor de Instagram.

  • Culoarul de flori impresionant, în culori vibrante, plasat in aripa nouă de la parter, va fi preferatul celor care vor să-și pună în valoare ținutele pentru noul sezon.

  • Jungla urbană este spațiul care aduce vacanțele exotice mai aproape. Colțul plin de plante si flori extravagante, poate fi descoperit la etajul 1, în zona centrală a Centrului Comercial Sun Plaza.

Fiecare dintre aceste cadre îi poartă pe vizitatori într-o poveste cu multă culoare și parfum, oferindu-le posibilitatea de a se face remarcați pe canalele de social media.

#Extranatura cu #ExtraPremii

Sun Plaza îi invită pe vizitatorii expoziției să își pună în valoare cele mai frumoase fotografii într-un concurs pe pagina de Instagram. Una dintre acestea va fi premiată cu un aranjament floral special, în valoare de 100 de Euro.

Concursul începe pe 15 mai, iar câstigătorul va fi ales pe 24 mai.

Cookies