BAZAR

Expoziţie fotografică la metrou: un Bucureşti văzut de 44 bucureşteni în 45 fotografii

Vernisajul expoziţiei va avea loc vineri, 1 februarie 2013, la ora 20:15, pe pasarela staţiei de metrou Piaţa Unirii 1.

„Galeria din Galerie va fi dedicată bucureşteanului şi Bucureştiului, vom expune oraşul aşa cum este el, cu bune şi cu rele, îi vom arăta pe acei oameni minunaţi care au grijă de el, pe cei care îl îndrăgesc şi ţin la el. Un Bucureşti văzut de 44 bucureşteni în 45 fotografii”, a declarat Andrei Bîrsan, preşedintele Asociaţiei „Bucureştiul meu drag”. 

Proiectul de artă fotografică Galeria din Galerie iniţiat de Asociaţia Bucureştiul meu drag şi susţinut de Metrorex, transformă spaţiului public de la metrou în prima galerie permanentă, subterană de fotografie a Bucureştiului. El a debutat in 14 noiembrie 2012 cu o primă expoziţie de fotografii cu tema „Cu metroul prin Bucureşti”, ocazie cu care s-a lansat şi pliantul de promovare a staţiilor de metrou „Cu metroul prin Bucureşti”.

În spaţiile Metrorex s-au derulat mai multe proiecte culturale de muzică de operă, muzică pop, concerte de pian, sesiuni de tango argentinian, teatru scurt, artă urbană concretizată prin expoziţii de pictură, fotografie.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button