Expozitie de pictura si grafica, la etajul 34 al celei mai înalte clădiri din România, SkyTower

de:
10 sept. 2013
6 Afișari
Expozitie de pictura si grafica, la etajul 34 al celei mai înalte clădiri din România, SkyTower

SkyTower, cea mai inalta cladire din Romania si-a deschis portile pentru publicul larg inca din luna august. In fiecare zi de vineri, intre orele 17.00 si 21.00, pana pe 27 septembrie, oricine doreste are sansa sa urce in SkyTower. Raiffeisen Property International a pregatit un etaj intreg dedicat artei, cu zone de relaxare si telescoape pentru observarea principalelor atractii ale orasului.

Expozitie de pictura si grafica „Retrospect” aduce privitorului creatii din proiecte derulate in ultimii trei ani. In expozitie gasim tablouri din trei proiecte ale artistului Liviu Mihai: African Spirit 2011, F-line 2012 si DressUPinArt 2013. „Am ales sa aduc expozitia in SkyTower Bucharest pentru ca este un spatiu nonconformist si generos, in care oamenii se simt altfel avand parte de o panorama speciala. Arta plastica contemporana se expune si iese la rampa in afara galeriei sau muzeului si surprinde privitorul cu prezenta in locuri inedite”, spune Liviu Mihai.

In zilele de joi, dupa ora 17.00, angajatii corporate sunt invitati la relaxare si distractie. Corporatistii de oriunde pot sa se intreaca in curse de masini cu telecomanda, sa joace ping-pong, fusball sau jocuri pe consola.  SkyTower Open Doors se va incheia in ultima vineri a lunii septembrie .

 

Cookies