Expoziție de motociclete într-un mall din București. 17 modele de colecție din 1920 – 2010 pot fi văzute până pe 4 aprilie

16 mart. 2022
1458 Afișari
Expoziție de motociclete într-un mall din București. 17 modele de colecție din 1920 - 2010 pot fi văzute până pe 4 aprilie
Expoziție de motociclete într-un mall din București. 17 modele de colecție din 1920 - 2010 pot fi văzute până pe 4 aprilie. Model: Kawasaki.

Un mall din București îi invită pe vizitatori la povești pe două roți într-o expoziție de motociclete inedită. Până pe 4 aprilie pot fi văzute 17 motociclete emblematice din perioada 1920 și până în prezent.

Expoziție de motociclete într-un mall din București

Atât pasionații de motociclism, cât și cei interesați de o călătorie în timp pe două roți, se pot bucura de o expoziție inedită într-un mall din Capitală.

Până luni, pe 4 aprilie 2022, toții oamenii care ajung în Promenada Mall vor putea să vadă cele 17 motociclete de colecție, incluzând motociclete din perioada 1920 – 2010, câte una pentru fiecare deceniu.

11 dintre motociclete sunt internaționale, iar două sunt românești. Pe lângă cele retro, în cadrul expoziției pot fi văzute și 4 motociclete noi, de la brandurile: BMW, Honda, dar și o motocicletă 100% electrică, Energica EVA Ribelle Tricolore, produsă de Energica Motor Company în Modena, Italia.

Una dintre cele mai vechi motociclete din România: „Ultima” Lyon Type B
Una dintre cele mai vechi motociclete din România: „Ultima” Lyon Type B

Tururi ghidate în weekend

În weekend se organizează tururi ghidate gratuite, curatoritate de Alin Ionescu (Mașinistul), jurnalist și creator digital de povești din industria mobilității.

Astfel, fiecare poveste pe două roți, de la istorie și până la informații tehnice, va fi descoperită cu ușurință de toate persoanele interesate. Cei care își doresc să imortalizeze vizita, o pot face într-un spați expozițional unde a fost amenajat și un photo corner. Bine de știut: fotografiile sunt permise și chiar sunt încurajate.

La fiecare sfârșit de săptămână, sâmbăta și duminica, în intervalul orar 15:00 – 20:00, vizitatorii pot participa la tururi ghidate gratuite. Participarea se face în baza unei înscrieri printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook și Instagram Mașinistul.

Printre modelele expuse în cadrul expoziției se numără:

  • veterana „Ultima” Lyon Type B – una dintre cele mai vechi motociclete din țara noastră,
  • impresionantele Zündapp K500 și IFA 350 BK – motociclete cu ataș germane propulsate de motoare puternice de tip boxer,
  • scuterul preferat al est-europenilor – Čezeta 501
  • revoluționarele motociclete japoneze Honda CX500 și Kawasaki GPZ 500 S.
Expoziție de motociclete în Promenada Mall
Expoziție de motociclete în Promenada Mall
Cookies