Expoziție de motociclete custom într-un mall din București. Pasionații de motoare pot participa, în weekend, la tururi ghidate

01 mart. 2023
805 Afișari
Expoziție de motociclete custom într-un mall din București. Pasionații de motoare pot participa, în weekend, la tururi ghidate
Honda CB400F 1976 – Cafe Racer. Sursa foto: Promenada Mall

A venit primăvara, iar sezonul pe două roți reîncepe și el. Cu această ocazie, pasionații pot vizita o expoziție de motoare custom într-un mall din București. Totodată, pe tot parcursul evenimentului, se vor organiza tururi ghidate în fiecare weekend.

Expoziție de motoare custom într-un mall din București

Promenada Mall anunță că organizează, în premieră, o expoziție de motoare custom pentru pasionații sportului pe două roți, stil și adrenalină.

Selecția este una impresionantă și cuprinde unele dintre cele mai spectaculoase motociclete custom din România. Expoziția are loc în perioada 4-19 martie 2023, la etajul 1.

În expoziție sunt prezente peste 20 de modele unice, ce au fost transformate de ateliere locale în adevărate opere de artă. Curioșii vor avea ocazia să descopere stilurile Chopper, Bobber, Cafe Racer, Scrambler, Bagger, Speed Tracker, Drag, Streetfighter, Supermoto, Rat Bike, plus multe altele.

„Atenția la detalii este esențială pentru toate modelele expuse, iar fiecare piesă de la exteriorul motocicletei a fost finisată pentru un look impecabil”, transmit reprezentanții Promenada Mall într-un comunicat de presă.

Multe dintre aceste motociclete custom sunt acoperite de elemente grafice ce au fost realizate manual de artiști plastici cu ajutorul pensulei sau al unui aerograf.

Tururi ghidate în weekend

De asemenea, alături de Mașinistul, se vor organiza tururi ghidate în fiecare weekend, între orele 15:00 – 20:00, pentru bucureștenii pasionați (și nu numai) care își doresc să afle și mai multe informații despre fiecare model custom.

Cine dorește să participe la tururile ghidate trebuie să se înscrie printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook și pagina de Instagram a Mașinistului.

Printre motocicletele custom expuse se regăsește și Ambition by Lucian Irimie (model unicat), bazată pe un Kawasaki GPX 750R, care a presupus 16.000 de ore de muncă, de-a lungul a 9 ani.

Kawasaki GPX 750R. Sursa foto: Promenada Mall
Kawasaki GPX 750R. Sursa foto: Promenada Mall

Tot aici vor fi prezente și 3motociclete Harley Davidson modificate de Yyzyflow în stiluri diferite – Touring Bagger, Bobber, Chopper – dar și un Titan Sidewinder Soft Tail în stilul bobber. Pasionații de adrenalină nu trebuie să rateze nici motocicleta American IronHorse din colecția Crazy Garage, un model unicat în România, sau creațiile îndrăznețe ale atelierului Neb1 Custom Motorcycles.

Harley Davidson Electra Glide Ultra Limited 2015. Sursa foto: Promenada Mall
Harley Davidson Electra Glide Ultra Limited 2015. Sursa foto: Promenada Mall
Cookies