Expozitie de Ceai, Cafea si Accesorii @ Tea&Coffee Festival

de:
12 sept. 2011
1 Afișari
Expozitie de Ceai, Cafea si Accesorii @ Tea&Coffee Festival

Tea& Coffee Festival 2011 se va încheia printr-o expoziţie desfăşurată la Sala Dalles între 16 şi 18 septembrie şi care va aduce în atenţia publicului diverse sortimente, produse şi accesorii folosite la prepararea şi servirea ceaiului şi cafelei.

Tea&Coffee Festival se adresează atât amatorilor de ceai şi cafea cât şi profesioniştilor care activează, în calitate fie de producători fie de importatori, în industria de resort.

Pe parcursul expoziţiei de la Sala Dalles vizitatorii vor putea participa la demonstraţii de preparare a cocktail-urilor din ceai şi cafea, de către doi dintre cei mai buni barista (barista – specialist în prepararea cafelei şi băuturilor pe bază de cafea) din lume. Pe parcursul celor trei zile ale expoziţiei de la Sala Dalles se vor desfăşura şi alte momente artistice precum prezentări de modă şi demonstraţii de tango, ce fac trimitere la elemente ale culturii ţărilor cu tradiţie în producerea, consumul şi prepararea de ceai şi cafea.

Vizitatorii expoziţiei vor avea, de asemenea, posibilitatea să aleaga şi să testeze, în funcţie de preferinţe, diverse sortimente de ceai şi cafea.

Programul de vizitare al expoziţiei din cadrul Tea&Coffee Festival 2010 este 09:00 – 21:00.

Momente din programul expoziţiei :

• Degustări de cocktail-uri din ceai şi cafea, realizate în stil Latte Art de către campionii SCAE România

• Ateliere de artă creativă, susţinute Creative Arts

• Atelier de codiţe şi brăţări africane, susţinut de Incubator 107

• Ora 12:00 – demonstraţie de belly dancing şi dans indian cu Cesarela Hakman şi grupul Shakti

• Orele 17:00 – 21:00 – Serată de Tango, Cafeneaua Dalles (Bd. Nicolae Balcescu, nr 18): demonstraţie de tango argentinian, lecţie gratuită de tango argentinian. Înscrierile la Serata de Tango se fac între vineri, ora 9:00 şi sâmbată, ora 16:00. Evenimentul este prezentat şi susţinut de Alexandru Eugen Cristea de la şcoala Magisteria.

Intrare libera.

Cookies