Expoziţia regală de la Palatul Elisabeta îşi deschide din nou porţile. Cât costă biletul și când poate fi vizitată

05 mart. 2021
107 Afișari
Expoziţia regală de la Palatul Elisabeta îşi deschide din nou porţile. Cât costă biletul și când poate fi vizitată

Expoziţia regală de la Palatul Elisabeta îşi deschide din nou porţile, publicul fiind aşteptat în perioadele 2 - 18 aprilie şi 8 mai - 6 iunie, de joi până duminică, în intervalele orare 10,00 - 13,00 şi 14,00 -17,00.

De asemenea, expoziţia va fi deschisă în lunile iulie, august, septembrie, octombrie şi noiembrie, în perioade ce vor fi anunţate ulterior, informează joi Familia Regală a României, într-o postare pe Facebook.

În actuala formulă, expoziţia va avea elemente de noutate, vizitatorii urmând să primească un pliant cu fotografii şi texte care descriu pe larg expoziţia permanentă.

Cât costă biletul la Palatul Elisabeta

„Vizitatorii nu au nevoie de rezervare prealabilă. Ei se pot prezenta direct la poarta de intrare. Adresa Palatului Elisabeta este Şoseaua Kiseleff nr. 28, Sector 1 Bucureşti (prin Intrarea Româneşti de lângă Muzeul Satului). Accesul se va face pe baza biletelor de intrare. Biletele pot fi plătite cu card bancar. Tarifele biletelor sunt: pentru copii, studenţi şi pensionari 20 RON; pentru adulţi 40 RON”, precizează sursa citată.

Se pot organiza vizite pentru grupuri speciale, scriind un mesaj la [email protected].

„Vă rugăm să transmiteţi în e-mail data, ora şi numărul de participanţi care vor alcătui grupul. Menţionaţi dacă doriţi asigurarea unui ghid exclusiv pentru grup şi – eventual – dacă doriţi ca prezentarea Palatului Elisabeta să fie făcută în limba engleză sau franceză. Tarifele suplimentare pentru ghid în limba engleză sau franceză sunt de 160 RON/grup. Tarif pentru fotografieri profesionale: 1.000 RON/ora, tarif pentru filmare profesionala: 2.500 RON/ora”, informează Familia Regală.

Un proiect al Asociaţiei Casa Majestăţii Sale, expoziţia, care are un caracter permanent şi este deschisă în lunile aprilie-noiembrie ale fiecărui an, a fost închisă la sfârşitul zilei de 8 noiembrie, din cauza situaţiei sanitare din România generată de pandemia de COVID-19.

Cookies