ȘTIRI

Expoziţia Inspired By Bucharest, organizată de B365.ro, ajunge în Viena în luna octombrie

În urma desfășurării proiectului „TOP 15 Cele mai frumoase fotografii din Bucureşti”, organizat de B365.ro, proiect în cadrul căruia mai mulți fotografi au fost invitaţi să aleagă câte 15 imagini dintre cele pe care le-au realizat în București şi să le împărtăşească cu cititorii B365.ro, a rezultat expoziţia „Inspired by Bucharest”, care reunește lucrările a 12 fotografi îndrăgostiţi de Capitală: Vlad Eftenie, Mihai Petre, Alex Mazilu, Aurel Vîrlan, Marius Iancu, Marius Georgescu, Dani Ioniță, Andrei Bîrsan, Alex Gâlmeanu, Mirela Momanu, Robert Trică şi Irina Groza.

Cele 55 de lucrări ale acestora promovează un Bucureşti actual, captat prin stiluri diferite de abordare, iar 33 dintre ele vor fi expuse, între 7 și 19 octombrie 2014, la sediul Institutului Cultural Român de la Viena. Intrarea la expoziție este liberă, putând fi vizitată între orele 10-18.

Expoziția a fost organizată de B365.ro și creart- Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie al Municipiului Bucureşti și a fost prezentată, prima dată, în septembrie 2013, la sediul creart din Piata Lahovari nr.7. În luna decembrie 2013 a fost vernisată și la Veneția, iar, în octombrie, 2014, este prezentată la Viena, în cadrul proiectului București 555, prin care se celebrează 555 de ani de la prima atestare documentară a orașului nostru.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button