BAZAR

Expoziţia de cadavre umane „THE HUMAN BODY”, prelungită până în august

Peste 62 000 de români au vizitat, până acum, la Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” din Capitală expoziţia de cadavre umane „The Human Body”. Biletele sunt în continuare disponibile în rețeaua Eventim, iar programul de vizitare rămâne neschimbat, zilnic de marţi până duminică inclusiv, între orele 10.00 – 20.00. 

Potrivit datelor centralizate de organizatori, cel mai tânăr vizitator al expoziției „The Human Body” a avut 2
ani, iar cel mai în vârstă 85 de ani. Aproape 400 de școli, atât din învățământul privat, căt și din cel de stat, cu predare în limba română sau în alte limbi, și-au adus elevii, în grupuri organizate, să vadă expoziția de la deschiderea sa și până acum.

Conform datelor oferite de rețeaua Eventim din întreaga țară, peste 62 000 de români au trecut pragul expoziției până în prezent; dintre ei, peste 8000 au fost elevi cu vârstele între 7 și 18 ani.

Controversata expoziţie de cadavre umane conţine peste 200 de exponate, din care circa 20 sunt schelete umane, restul fiind reprezentări ale unor părţi din organismul uman. Cum arată cele mai şocante cadavre umane expuse la Muzeul Antipa găsiţi aici. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button