ȘTIRI

Expoziție de ilustraţie şi street art, din 29 octombrie, la sediul CreArt. INTRARE LIBERĂ

Lucrările stau sub semnătura a 11 artiști: Pisica Pătrată (Alexandru Ciubotariu), Matei Branea, Noper (Radu Pop), KITRĂ (Nicu Duță), Sorina Vazelina (Sorina Vasilescu), Andy „Sinboy” (Andrew Luke), Potop (Șerban Mocanu), Noni (Florin Moș), Giorge Roman, Lia Bîră și Ionuț Popescu.

„Începând cu ultimii ani, a devenit evidentă o dezvoltare extraordinară a artei urbane și a creativului tânăr, care își exprimă într-o formă palpabilă relația cu împrejurimile sale. Scopul urmărit de CreArt prin organizarea acestei expoziții este, în primul rând, de a oferi o platformă de expunere în serviciul tinerilor creatori, care prin arta lor au reușit să se facă apreciați și respectați.
Alexandru Ciubotariu, co-host-ul evenimentului, este un artist care trăiește și lucrează în București. Este cunoscut pentru creația de bandă desenată dar și pentru proiectul Muzeul Benzii Desenate„, precizează organizatorii printr-un comunicat.

Artistul are la activ mai mult de 80 de expoziții și intervenții în spații expoziționale în țară dar și în străinătate: Grecia, Franţa, Ungaria, Belgia, Maroc, Serbia, Republica Moldova, Germania, Cehia, Polonia, Italia, Portugalia, Elveția, SUA,  Spania, Finlanda.
Lucrările sale se regăsesc în peste 60 de publicații din România, Belgia, Slovenia, Polonia, Croația, Cehia, Franța, Grecia, Serbia și ilustrații pentru mai multe cărti și albume de benzi desenate. Albumul personal „Povestea despre eu” a fost tradus in a aparut in Ungaria, Germania si Finlanda.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button