Expoziție de fluturi tropicali vii, la Muzeul Antipa

de:
29 apr. 2013
6 Afișari
Expoziție de fluturi tropicali vii, la Muzeul Antipa

Începând cu 1 Mai, vizitatorii sunt aşteptaţi să descopere expoziţia temporară „Fluturi tropicali vii”, de la Muzeul Antipa, unde vor avea posibilitatea să vadă peste 30 de specii de fluturi exotici, zburând liber, în sera special amenajată în grădina Muzeului „Antipa”, dar pot avea şi ocazia de a fi martori la „naşterea” unui fluture care-şi părăseşte învelişul de nimfă.

În expoziţie, insectele vii sunt prezentate şi prin texte de informare cu privire la denumirea speciei, ţările de origine, preferinţele biologice şi ecologice etc.

Căutate cu atenţie, în expoziţia de fluturi exotici vii, vor putea fi descoperite pontele (ouăle), larvele şi adulţii speciilor prezentate.

Publicul va putea vedea fluturii tropicali vii de la Muzeul Antipa în intervalul 1 mai – 31 iulie, 2013, perioadă în care expoziţia va rămâne deschisă în grădina Muzeului „Antipa”.

Un bilet pentru copil/student costă 10 lei, iar adulții, inclusiv pensionarii, trebuie să plătească 12 lei pentru a avea acces la expoziția de fluturi tropicali vii.

Cookies