ȘTIRI

Expoziția FOTO „Inspired By Bucharest” va fi prelungită până pe 20 octombrie!

Dacă nu ați ajuns încă la expoziția Inspired by Bucharest, mai aveți timp să o faceți până pe 20 octombrie. Și, dacă v-a plăcut seria noastră de articole TOP 15 Cele mai frumoase fotografii din București, atunci cu siguranță o să vă placă și expoziția noastră. Aceiași fotografi care și-au împărțit Bucureștiul cu voi prin intermediul nostru au mai făcut-o dată.

Haideți să sărbătoriți orașul alături de noi. Pentru că, la cum o să-l vedem imortalizat de 12 fotografi talentați, sigur o să ne placă.

Expun: Vlad Eftenie, Mihai Petre, Aurel Virlan, Alex Mazilu, Marius Iancu, Andrei Birsan, Marius Georgescu, Dani Ioniță, Robert Trica & Irina Groza, Mirela Momanu si Alex Gâlmeanu.

Expoziția este organizată de B365.ro și CreArt (Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie al Municipiului Bucureşti)  și va fi deschisă în perioada 17 Septembrie – 20 Octombrie, între orele 10-19, la sediul CreArT din Piața Lahovari nr.7. Proiectul își propune să fie un promotor al activităților culturale, dar şi o ocazie pentru promovarea Bucureştiului şi a artiştilor contemporani, urmând ca acesta să devină itinerant și în cadrul institutelor culturale române din străinătate.

CITESTE SI: Ce poţi vedea la expoziţia Inspired By Bucharest:12 fotografi îşi împart oraşul cu tine GALERIE FOTO 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button