Expomob îți arată la ce trebuie să fii atent când alegi mobilă de bucătărie (P)

29 aug. 2022
22 Afișari
Expomob îți arată la ce trebuie să fii atent când alegi mobilă de bucătărie (P)
Expomob îți arată la ce trebuie să fii atent când alegi mobilă de bucătărie (P)

Bucătăria este spațiul în care petrecem cel mai mult timp, fie că vrem sau nu. De aceea, pentru a face fiecare moment cât mai plăcut, este important să fie dotată și utilată complet. Acest lucru nu doar că va face gătitul mult mai ușor și distractiv, dar îți va oferi și o stare mai bună de spirit prin organizare și aspect deosebit.

În acest sens, specialiștii noștri vin la ține cu câteva sfaturi legate de aspectele de care  ții cont atunci când vrei  cumperi dulapuri de bucătărie de la Expomob.

Ia în considerare spațiul pe care îl ai la dispoziție

Nu te poți orienta către corpuri voluminoase și înalte, dacă bucătăria ta este limitată că suprafață, la fel cum nu arată bine să alegi doar corpuri suspendate în acele camere foarte mari. Valorifica mereu spațiul pe care îl ai deasupra chiuvetei cu un dulap suspendat pentru veselă și pahare, pe care să îl dublezi într-un colț cu o varianta mai mare, cu sertare, în care să adăpostești toate celelalte instrumente de gătit, de la cratițe, la tacâmuri. În cazul în care vrei să îți conturezi și o cămară mică tot în bucătărie, o varianta verticală ar fi cea mai bună opțiune. Echilibrul este cel mai important și de aceea Expomob îți vine în ajutor cu zeci de modele adaptate și ajustate dintre care să alegi fără probleme.

Expomob îți arată la ce trebuie să fii atent când alegi mobilă de bucătărie (P)
Expomob îți arată la ce trebuie să fii atent când alegi mobilă de bucătărie (P) Sursă foto: Expomob

Analizează felul în care sunt compartimentate

Important înainte să iei o decizie de cumpărare este să vizualizezi felul în care vrei să te organizezi. Compartimentele înalte din interior nu vor fi mereu o alegere bună atunci când ai multe lucruri de depozitat. Alege în schimb dulapuri cu multe rafturi și sertare, unde nu va rămâne foarte mult spațiu mort pe care să nu îl poți folosi.

Fii atent la materialele din care sunt realizate

Durabilitatea și rezistență sunt, cu siguranță, două criterii la care ne raportăm de fiecare dată când facem o achiziție. Cu Expomob scapi de această grijă datorită faptului că fiecare dulap este realizat din cele mai calitative materiale care fac față cu brio trecerii timpului. În plus, și metodele de producție la care au fost expuse sunt realizate cu maximă atenție la detalii, astfel încât fiecare produs rezultat să fie cât mai aproape de cele mai înalte standarde de calitate.

Nu neglija aspectul

În cursa de a găsi cel mai eficient, practic și rentabil model, uităm deseori să mai ținem cont și de felul în care arată mobilă. Asta este o mare greșeală pentru că factorul estetic joacă un rol important asupra stării noastre de spirit. Așa că dacă îți dorești că gătitul să devină o plăcere, trebuie să îți conturezi un mediu care să te definească și să te relaxeze pe deplin. În acest sens, Expomob vine în întâmpinarea ta cu zeci de modele de dulapuri de bucătărie dintre care să le alegi pe cele ideale. Nuanțe, modele, forme deosebite sunt exploatate la maxim, pentru că toate gusturile să fie satisfăcute pe deplin.

Fă alegeri înțelepte din perspectiva cost-calitate

Nu trebuie să plătești sume exorbitante pentru a te bucură de toate aceste aspecte. Alege Expomob și vei vedea cele mai bune prețuri setate pentru niște produse de calitate superioară. În plus, dacă ai pus ochii pe un anumit model pe care poate nu ti-l permiți la momentul actual, nu este nevoie să faci eforturi pentru a strânge bani, ci poți opta pentru plata cu cardul în rate. Totul este configurat pentru a veni în avantajul tău și a te convinge că Expomob este mereu cea mai bună alegere când vine vorba de mobilă pentru casă ta.

Cookies