ȘTIRI

Expo: Bucataria Catedrei de Design

Universitatea Nationala de Arte din Bucuresti va invita la Ziua Portilor Deschise, eveniment in cadrul caruia puteti descoperi “cu ce se mananca” designul la facultate si care este atmosfera in bucataria designului.

Pe durata evenimentului, vizitatorii dar si cei interesati sa studieze la UNArte vor avea ocazia sa se plimbe prin sediile facultatilor, sa intalneasca si sa intre in dialog cu profesorii, cu studentii si cu absolventii institutiei, pentru a afla ce presupun admiterea si parcursul academic in cadrul UNArte.

Cu ocazia Zilei Portilor Deschise, studentii Facultatii de Arte Decorative si Design vor prezenta proiectul ecologic, un proiect initiat de Catedra de Design a Universitatii de Arte din Bucuresti in colaborare cu Centrul de Design Renault din Bucuresti si Agentia de Design si Inovatie Pilotfish din München, Germania.

Acest proiect propune solutii viabile pentru un transport mai ecologic si mai eficient in Bucuresti iar rezultatele sale vor fi expuse in spatiul Facultatii de Arte Decorative si Design.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button