Explozie puternică în Sectorul 4 din București. Un bărbat a avut nevoie de îngrijiri medicale

16 oct. 2022
860 Afișari
Explozie puternică în Sectorul 4 din București. Un bărbat a avut nevoie de îngrijiri medicale
Explozie puternică în Sectorul 4 din București. Un bărbat a avut nevoie de îngrijiri medicale / Sursă foto: Captură Antena 3

Duminică dimineață oamenii care locuiesc în Sectorul 4 din București au avut parte de o sperietură de zile mari. O explozie puternică s-a auzit din zona Pieței Reșița. Acesta a zdruncinat un bloc de patru etaje.

Explozie puternică în Sectorul 4

Bubuitura a putut fi auzită de la km distanță și a fost urmare a unei acumulări de gaze, conform Capital.ro. Din fericire, aceasta nu a fost urmată și de un incendiu.

Explozia a avut loc la etajul 1 dintr-un bloc cu parter și alte patru etaje. Imobilul se afla pe strada Coștila, în apropiere de Piața Reșița, după cum a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov.

În urma acestui incident, trei persoane au avut nevoie de ajutorul pompierilor pentru a ieși din locuințe, deoarece rămăseseră blocate în interior.

Un bărbat a avut nevoie de îngrijiri medicale

Suflul exploziei de duminică dimineață a afectat 13 apartamente. O persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale deoarece a suferit arsuri. După cum au informat reprezentanții ISU București-Ilfov, este vorba despre un bărbat în vârstă de 68 de ani.

După ce i-au fost acordate îngrijiri la fața locului, bărbatul a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgență din București.

În total, 140 de persoane au fost evacuate din apartamente în urma exploziei din Sectorul 4. Pompierii au intervenit la locul incidentului cu trei autospeciale de stingere.

La acest moment, autoritățile evaluează pagubele și urmează să stabilească care a fost exact cauza exploziei.

Cookies