LA MINE-N CARTIER

Explozie într-un bloc de locuinţe din Sectorul 6. Primarul a ajuns de urgenţă la faţa locului

Explozia s-a produs la parterul unui bloc de 8 etaje situat în calea Giuleşti nr.42. 

„Intervenim în Calea Giulești 42 unde s-a produs o explozie urmată de incendiu într-un apartament aflat la parterul blocului”, a precizat Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF).

S-a intervenit cu 5 autospeciale de stingere, Detaşamentul Special de Salvatori şi 4 SMURD.  

Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, s-a deplasat de urgenţă la faţa locului şi a anunţat că va acorda spijin tuturor familiilor afectate. 

„Sunt alături de cetățenii sectorului 6 din cartierul Giulești, cetățeni afectați de explozia produsă astăzi, la prânz! 

M-am deplasat la fața locului pentru a vedea ce s-a întâmplat și pentru a-i asigura pe oameni că au parte de sprijinul nostru, al autorității locale.
Din fericire, nu există victime, ci doar pagube materiale.
Chiar dacă nu a fost nevoie de relocarea cetățenilor într-un alt imobil, Primăria sectorului 6 se va ocupa urgent de reparații.

Împreună cu echipele DGASPC, m-am asigurat că niciun locatar nu va rămâne în această perioadă fără apă și alimente. Având în vedere că blocul afectat de explozie are 8 etaje, liftul în acest moment nu funcționează, iar majoritatea persoanelor care locuiesc în acest imobil sunt în vârstă, ne asigurăm că cetățenii au parte de toată susținerea necesară”, a anunţat edilul Mutu pe pagina personală de facebook. 

 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button