Explozie în zona Unirii: o persoană a fost rănită

de:
04 mai 2013
0 afișări
Explozie în zona Unirii: o persoană a fost rănită

O explozie s-a produs sâmbătă dimineață, în jurul orei 09:30, pe strada Mămulari din zona Unirii, din cauza unei acumulări de gaze.

În urma accidentului o persoană a fost rănită. Este vorba de un paznic din zonă, care a suferit arsuri în zona feței și a antebrațelor, pe aproximativ 13% din suprafața corpului și a fost transportat la Spitalul de Arși, relatează România tv. Persoana era conștientă și colabora cu echipele de urgență.

Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU a declarat că rănitul este un paznic de la Muzeul Evreiesc de Istorie, postul de pază fiind cel ce a luat foc din cauza scurgerilor la o conductă secundară de gaze.

Flăcările, care au atins câțiva metri, au fost stinse de echipajele de pompieri venite la fața locului. Blocul din zona prin care trecea conducta a fost evacuat, iar gazele au fost întrerupte în zonă, de către Distrigaz.

Pompierii care au intervenit au impus un permitru de siguranță de circa 30-40 de metri, în zonă, întrucât chiar și după stingerea flăcărilor existau degajări de gaz vizibile. 

Martorii din zonă spun că au semnalat cu o zi înainte către Distrigaz faptul că ar fi existat o avarie în zonă. 

Cookies