Explozie de lumini și artificii spectaculoase la West Side Christmas Market. Mii de bucureșteni au umplut Târgul de Crăciun din Drumul Taberei | VIDEO & FOTO

26 nov. 2022
15350 Afișari
Explozie de lumini și artificii spectaculoase la West Side Christmas Market. Mii de bucureșteni au umplut Târgul de Crăciun din Drumul Taberei  | VIDEO & FOTO
Explozie de lumini și artificii spectaculoase la West Side Christmas Market. Mii de bucureșteni au umplut Târgul de Crăciun din Drumul Taberei | sursa foto: West Side Market

„West Side Christmas Market va transforma Parcul Drumul Taberei într-un loc de poveste”, promiteau organizatorii Târgului, adică Primăria Sectorului 6 și fondatorii UNTOLD Festival , care au făcut un parteneriat public-privat pentru acest eveniment:

În perioada 25 noiembrie – 27 decembrie, parcul se va trasforma într-un loc de poveste, ideal pentru momentele unice trăite alături de prieteni și familie și va oferi o experiență magică, în spiritul sărbătorilor de iarnă. Pe lângă activitățile tradiționale de Crăciun, organizatorii pregătesc workshop-uri și ateliere pentru copii și adulți, spectacole de lumini, activități și experiențe magice în premieră pentru București, care vor întreține spiritul sărbătorilor.

Prima seară de magie – FOTO & VIDEO

Și a venit seara lui 25 noiembrie, când târgul a fost deschis. S-au aprins luminițele de Crăciun – cu tot cu cea mai mare perdea de lumini din țară, au pocnit artificiile, a urcat pe scenă Gașca Zurli, iar bucureștenii au umplut Parcul Drumul Taberei.

O perdea de lumini de peste 100 de metri ridicată la mai mult de 50 de metri înălțime „îmbracă” podul suspendat care traversează Parcul Drumul Taberei.

Această cea mai mare mare perdea de lumini din România a fost realizată în parteneriat cu o companie internațională care operează astfel de instalații în Asia, Țările Nordice și SUA. Unul dintre din cele mai emblematice locuri în care montează astfel de decorațiuni este Rockefeller Center New York.

Perdeaua de lumini de la Târgul de Crăciun din Drumul Taberei
Sursa foto: West Side Christmas Market
West Side Christmas Market
Sursa foto: West Side Christmas Market
West Side Christmas Market
Sursa foto: West Side Christmas Market
West Side Christmas Market
Sursa foto: West Side Christmas Market

Târgul de Crăciun din Drumul Taberei – programul din weekendul 26-27 noiembrie

Târgul de Crăciun din Sectorul 6, unde intrarea este liberă, este deschis zilnic, între orele 12:00 și 23:00, iar seara sunt spectacole și concerte:

  • Sâmbătă, de la ora 19.00, pe scenă va urca Grupul Minisong, iar de la ora 20.00 va urca pe scenă cântăreața Iulia Dumitrache.
  • Duminică, tot de la ora 19.00, la târg vor sosii colindătorii de la Corul Evia, apoi vom cânta alături de Daniela Răduică, fostă concurentă la Vocea României.

Prețuri în West Side Christmas Market

  • O oră de dat pe gheață pe patinoarul din Târgul de Crăciun costă 20 de lei,
  • O tură cu roata panoramică este 25 de lei.
  • Vinul fiert, garnisit cu felie de portocală deshidratată și steluță de anason, se vinde cu 10 lei
  • Țuica fiartă, 10 lei
  • Apa plată/minerală, 8 lei
  • Un suc costă 10 lei
  • Ceai cald infuzie, ciocolată caldă, bere – 10 lei.  

West Side Christmas market este un eveniment organizat în parteneriat public-privat, ceea ce presupune că se autofinanțeză, iar Primăria S6 nu a alocat bani din bugetul local pentru el.

Cookies