Explozia produsă duminică, în Capitală, cauzată de o defecţiune la cablurile ENEL potrivit Distrigaz

de:
24 feb. 2014
1 Afișari
Explozia produsă duminică, în Capitală, cauzată de o defecţiune la cablurile ENEL potrivit Distrigaz

Duminică, la ora 6.15, Dispeceratul Distrigaz Sud Rețele a fost sesizat cu privire la o explozie produsă în sectorul 2 al Capitalei — strada Comarnic, nr. 28, iar echipele de intervenție ale companiei s-au deplasat imediat la fața locului și au luat primele măsuri de siguranță, izolând perimetrul și sistând alimentarea cu gaze naturale pentru circa 270 de clienți casnici din zona respectivă.

„În urma măsurătorilor efectuate nu s-au depistat scurgeri de gaze pe branșamentul de la adresa de mai sus și nici pe rețeaua de gaze din zonă. Din primele cercetări, s-a constatat că explozia a fost cauzată de un arc electric produs la cablurile electrice. În urma exploziei un autoturism a fost avariat”, se precizează într-un comunicat al societății Distrigaz Sud Rețele remis duminică AGERPRES.

Societatea Distrigaz Sud Rețele este o filială a GDF SUEZ Energy România, iar activitatea principală este distribuția gazelor naturale. Distrigaz Sud Rețele deservește 18 județe din sudul țării și municipiul București.

Cookies