EXPLORAREA NATURII prin FOTOGRAFIE la Muzeul Antipa. Un nou modul al școlii de Vară în august

de:
04 aug. 2016
0 Afișari
EXPLORAREA NATURII prin FOTOGRAFIE la Muzeul Antipa. Un nou modul al școlii de Vară în august

Fotografia este cea mai răspândită formă de artă și metoda ideală de a imortaliza tot ceea ce ne înconjoară. Cu toate că tehnologia în domeniul aparatelor foto a evoluat considerabil, realizarea unei fotografii de calitate necesită cunoașterea unui bagaj minim de tehnici și metode clasice de fotocompoziție.

Copiii dornici să-și perfecționeze atât tehnica fotografică, cât și viziunea artistică sunt așteptați la ‘Școala de vară’ a Muzeului ‘Antipa’, să se înscrie la cursul susținut de colegul nostru, biologul și fotograful George Năzăreanu.

Printre obiectivele programului putem aminti familiarizarea copiilor cu diverse tehnici și instrumente fotografice, dobândirea cunoștințelor necesare în vederea realizării fotografiilor artistice și documentare, precum și dobândirea unor competențe în organizarea ședințelor fotografice.

Modulul de fotografie se adresează elevilor cu vârste cuprinse între 9 și 14 ani, amatori de fotografie, ce doresc să aprofundeze această latura creativă a artelor vizuale.

Copiii sunt rugați să vină cu propriul aparat foto digital (ideal D-SRL, sau compact) cu funcție manual (M) și prioritate de diafragmă/apertură (A sau Av).

Cursul se desfășoară zilnic între orele 10:15 și 12:30 iar taxa de participare este de 150 lei/persoană sau 250 lei/2 frați.

Înscrierea participanților se poate face pe adresa de e-mail: [email protected].

Cookies