Expirat Vama Veche se inchide, Expirat Bucuresti se deschide

de:
03 sept. 2012
1 Afișari
Expirat Vama Veche se inchide, Expirat Bucuresti se deschide

Tragem linie sub a 11-a vara-n Vama.

Adunam atmosfera din toate weekendurile petrecute pe nisip anul acesta, de la Parazitii, de la Robin and the Backstabbers, de la cheful de plecare in The Mongol Rally; o multiplicam si o dam la reducere impreuna cu toate bauturile din bar.

Adunam si ce-i mai bun din playlist-urile de sezon si dam tare, sa se auda pana in larg tot ce s-a auzit toata vara pe plaja Expirat.

Adunam si tot ce nu ne mai trebuie si facem un foc mare, mare, cat sa se confunde cu farul din Mangalia.

Va adunam pe voi, cat sa fie terasa plina si agitata, asa cum ne place.

In cele din urma, duminica, ne adunam pe noi si fugim spre oras pana la anul.

 

Coordonate, pentru ultima data pe anul acesta: vineri, sambata, 7-8 septembrie, Vama Veche, pe plaja colt cu Marea Neagra, dupa ce se lasa intunericul.

 Incheiem socotelile cu Vama Veche si redeschidem Expirat Bucuresti. Deocamdata doar pe weekend si doar Expirat, pana ne obisnuim cu orasul, pana se obisnuieste orasul cu noi.

 Vineri si sambata, 14-15 septembrie, cam dupa 10, continuam sezonul cu programul de recuperare muzical-alcoolica si tranzitie lejera post-concediu spre mediul urban, in Brezoianu 4, colt cu Lipscani 5. Cu shot-uri si long drinks crescute pe plaja, playlist-uri reinventate pe nisip si atmosfera de vacanta prelungita, import Vama Veche.

 

In plus, facem si cateva scurte preview-uri pentru toamna. Asadar, formula in cauza se pastreaza si se repeta in fiecare weekend pana la inceput de octombrie, cand deschidem pe bune, cu program si atitudine fresh!

 

Pana atunci, regruparea obligatorie pe 14 si 15 septembrie in Expirat! Cel din capitala.

 

Ora: 22:00

073EXPIRAT | www.expirat.org

 

Cookies