Expirat – un club pentru tineri si studenti

de:
17 ian. 2011
37 Afișari
Expirat - un club pentru tineri si studenti

M-am oprit asupra acestui club deoarece l-am vizitat mai de curand, si inclusiv am petrecut trecerea dintre ani alaturi de un grup de prieteni. Am sa va spun parerea mea din 2 perspective. Am sa incep cu week-end-urile, moment in care deja in jurul orei 24:00 clubul incepe sa se aglomereze, cand parcurgi drumul catre bar prin gloata de petrecareti facandu-ti loc politicos asemenea ospatarilor, este mereu riscul sa calci pe cineva pe picioare sau sa primesti cate un cui de toc peste degete, iti musti buza zambind in cazul unei fete dragute de unde poti incepe o conversatie daca se poate numi asa ceva in basul boxelor. Ajungi aproape de bar si te afli in fata unei cozi de 5-10 min moment prielnic pentru a testa in continuare atmosfera.

Bauturile sunt abundente si diversificate. In cazul in care muzica din Expirat nu iti este pe plac la momentul respectiv, te poti duce lejer in The Other Side club cu care este legat. Sunt bine izolate cele doua parti, astfel incat poti asculta doar o singura muzica fara sa se suprapuna. Atmosfera este placuta, iar daca esti si cu un grup de prieteni activi, noaptea poate deveni spectaculoasa, atata timp cat nu se exagereaza peste limita de echilibru cu bautura.

De revelion, fiind ca o petrecere privata, cu locuri limitate, a fost destul loc pentru ca lumea sa se destrabaleze fiecare cum doreste. A fost mult mai bine fata de aglomeratia excesiva. Pentru un pret rezonabil de 150 lei, s-a oferit o gama de bauturi alcoolice si non-alcoolice nelimitat, 3 mese pline cu aperitive frumos ornamentate (la inceput nu prea te-ai atinge, insa dupa cateva ore de turnat alcool pe gat, parca nu mai conteaza atat de mult, mai ales ca ai dezinfectant in stomac asa ca te infruptezi cu ce ti se pare mai comestibil), si sampanie pentru cei care au vrut sa vada arficiile de afara la miezul noptii. Dezamagitor pentru cei care au ramas in club faptul ca la trecerea dintre ani muzica nu s-a oprit nici macar pentru 5 secunde pentru a anunta o mica numaratoare inversa, asa ca lumea s-a bucurat pe rand dupa cat de bine aveau setate propriile ceasuri.

Un mic rezumat, este un club aglomerat pentru tineri in special, asa ca daca va dispare bautura desi ati luat doar o gura, probabil sunt baietii de baieti frizati si care au bani doar de intrare si taxi inapoi acasa. Se mai practica sa-si ia la ei doar 50 lei, si sa plece pe 3 carari acasa si cu bani de taxi.

Exista garderoba ceea ce este foarte bine caci nimeni nu vrea sa stea cu grija cand danseaza. Pentru baieti vin destule grupuri de fete pentru a se distra, pentru fete, sunt destui baieti care se duc doar sa bea. Ca spatiu este ca un mic labirint avand destule obstacole.
Nu este pentru toate gusturile, insa din discutia cu baietii de la intrare si domnisoarele de la garderoba au destui clienti fideli. Cam atat momentan

Cookies