Expert francez: Avionul malaysian dispărut din martie probabil a fost doborât de SUA

de:
23 dec. 2014
0 Afișari
Expert francez: Avionul malaysian dispărut din martie probabil a fost doborât de SUA

AVION MALAYSIA DISPĂRUT. Marc Dugain, fostul director al companiei Proteus Airlines, apreciază că Statele Unite au atacat avionul de pasageri pentru că se temeau că aparatul ar fi putut fi folosit pentru comiterea unui atac la baza americană Diego Garcia, situată în Oceanul Indian, potrivit Mediafax.

Într-un articol publicat în revista Paris Match, Dugain afirmă că fragmentele avionului de pasageri sunt în Oceanul Indian, în apropierea bazei americane de pe teritoriul britanic Diego Garcia.

AVION MALAYSIA DISPĂRUT. „Aceasta este o bază aeriană extrem de puternică. Este surprinzător că experţii americani afirmă că nu cunosc unde s-a prăbuşit avionul. Fără a intra în teorii ale conspiraţiei, există posibilitatea ca americanii să fi oprit acest avion”, afirmă Dugain.

Teritoriul britanic Diego Garcia este situat în centrul Oceanului Indian, găzduind din anii 1970 o bază aeriană americană strategică.

Cursa MH370, operată de un avion Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines, a dispărut pe 8 martie 2014, în timp ce zbura de la Kuala Lumpur (Malaysia) spre Beijing (China), având la bord 239 de persoane.

Cookies