Experimentul „pavele” făcut de un bucureștean din S3 are o concluzie: e bine fără ele! „Am sesizat cât de nașpa se simt la un pantof cu talpa subțire”

14 aug. 2023
19030 Afișari
Experimentul „pavele” făcut de un bucureștean din S3 are o concluzie: e bine fără ele! „Am sesizat cât de nașpa se simt la un pantof cu talpa subțire”
Experimentul „pavele” făcut de un bucureștean din S3 are o concluzie: e bine fără ele! „Am sesizat cât de nașpa se simt la un pantof cu talpa subțire” | Sursa foto: Facebook - Robert Negoiță

Un bucureștean a făcut testul pavelelor din Sectorul 3 și și-a exprimat punctul de vedere pe un grup de Facebook. Mergând prin Sectorul 3 către casă, și-a dat seama că pavelele provoacă dificultăți în timpul mersului, mai ales dacă porți încălțăminte cu talpa ușoară și subțire.

Un bucureștean și-a exprimat părerea contra pavelelor din Sectorul 3

Bărbatul a povestit pe grupul de Facebook „Cetățean Sector 3” experimentul pe care l-a făcut în timp ce a parcurs drumul spre casă începând de la Unirii, împreună cu partenera sa. Iată ce spune acesta:

Fara sa vreau azi noapte am facut un experiment. Ne-am intors de la Unirii pana acasa pe jos. Majoritatea drumului l-am facut pe Bulevardul Unirii. La Alba Iulia am luat-o apoi dreapta pe Burebista si apoi stanga pe Traian Popovici pana in rondul de la intersectia Baba Novac cu Dristor, continuand apoi drumul pe Baba Novac pana la Nicolae Grigorescu.

Acesta a spus că pe aproape toate trotuarele existau pavele. Atunci când au mers pe o porțiune de trotuar din asfalt, au răsuflat ușurați:

Wow, ce bine e pe aici sa mergi, ce bine e FARA pavele!

Cei doi au vorbit despre multe lucruri în drum spre casă. Firul poveștilor a fost întrerupt de pavele, atunci când au pășit în zona Gloria. Și-au dat seama că bucățile de beton creează dificultăți în timpul mersului, mai ales dacă porți încălțăminte cu talpa ușoară și subțire:

Pana atunci am stat mult de vorba despre alte subiecte, pentru ca era liniste si frumos afara. Dar de acolo, incepand de la Gloria, am vorbit pana acasa numai de pavele, pentru ca de la Gloria iar sunt numai pavele. Si abia atunci am sesizat cat de naspa se simt la un pantof usor, cu talpa subtire, de vara. Noroc ca jumatatea mea mai buna nu avea tocuri, ca altfel era IMPOSIBIL sa facem drumul asta pe pavele.

Autorul postării s-a gândit și la persoanele în vârstă care se deplasează greu sau cele în scaun cu rotile, fiindu-le greu să circule pe trotuarele unde au fost montate pavele.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies