EXPERIMENT CAMERA ASCUNSĂ. Cum reacţionează bucureștenii când o femeie însărcinată e agresată. VIDEO

de:
25 nov. 2014
0 Afișari
EXPERIMENT CAMERA ASCUNSĂ. Cum reacţionează bucureștenii când o femeie însărcinată e agresată. VIDEO

Prima emisiune online dedicată exclusiv Experimentelor Sociale realizate în România poate fi urmărită pe realitatea.net şi pe Youtube. Echipa realizatorilor este formată din actori profesionişti, psihologi şi sociologi, informează realitatea.net.

O femeie însărcinată este agresată în plină stradă, în Bucureşti. Tu cum ai reacţiona la acest eveniment tulburător şi neaşteptat?

Un experiment cu camera ascunsă surprinde reacţiile românilor confruntaţi cu această întâmplare. Urmăreşte în clipul de mai jos ce fac trecătorii.

Un experiment social reprezintă un proiect de cercetare realizat cu subiecţi umani în lumea reală. Se investighează, de obicei, reacţia oamenilor, individual sau în grup, când sunt martorii sau chiar fac parte dintr-un scenariu pregătit în care se reproduce o situaţie ipotetică excepţională (de exemplu răpiri de persoane, violenţă fizică, tâlhării etc.).

Emisiunea este împărţită în episoade scurte care vor fi publicate cu o frecvenţă săptămânală, începând cu ziua de marţi, 4 noiembrie, pe realitatea.net şi Youtube.

Totul este real, reacţiile trecătorilor sunt autentice!

Emisiunea este produsă de PacPac StudioS şi prezentată de Cătălin Palavescu. Echipa este formată din actori profesionişti, psihologi şi sociologi.

Cookies