Experiența neplăcută a unei tinere la metroul din București: A văzut cum o fată a fost speriată și fugărită de către un bărbat, iar nimeni nu a intervenit. „Toți se amuzau”

15 sept. 2023
1104 Afișari
Experiența neplăcută a unei tinere la metroul din București: A văzut cum o fată a fost speriată și fugărită de către un bărbat, iar nimeni nu a intervenit. „Toți se amuzau”
Experiența neplăcută a unei tinere la metroul din București: A văzut cum o fată a fost speriată și fugărită de către un bărbat, iar nimeni nu a intervenit. „Toți se amuzau”. Sursa foto: Facebook/ MetroCrush

O întâmplare neplăcută a avut loc într-o stație de metrou din București. O tânără povestește că a văzut cum o fată a fost alergată și speriată de către un bărbat, iar nimeni nu a sărit în ajutorul ei.

„Am văzut cum ai fugit, voiam să vin după tine”

În timp ce se afla la metrou, o fată a observat cum un domn se așază lângă o domnișoară, lipit de ea. Tânăra respectivă ar fi fugit, bărbatul ar fi rămas pe loc, ar fi așteptat, după care ar fi luat-o la fugă după ea și ar fi căutat-o prin mulțimea de oameni.

Fata care a observat cele petrecute a spus că a vrut să meargă după domnișoara aflată într-un posibil pericol, dar, a crezut că, în momentul în care bărbatul s-a oprit, aceasta ar fi fost în siguranță și ar fi scăpat de el. Însă, acest lucru nu s-a întâmplat.

Martora a mai spus că nimeni nu a intervenit, iar persoanele care se aflau în metrou se amuzau de cele întâmplate. Nicio persoană nu s-ar fi gândit că tânăra fugărită putea să fie într-un real pericol:

Pentru fata respectivă cât și pentru alte fete. Astăzi (14 septembrie 2023, notă red.) la 19:20 – linia albastră.
Am văzut când s-a pus domnul acesta lângă tine și te-ai speriat – probabil te avea în vizor de pe peron, altfel nu înțeleg de ce si-a mutat locul să stea lipit de tine – am văzut cum ai fugit, am vrut să vin după tine, însă domnul respectiv a rămas pe loc și am considerat că ești safe, dar după câteva momente s-a ridicat și a început să alerge si să te caute de nebun (MULȚI BĂRBAȚI, NICIO REACȚIE IN JUR, EFECTIV ERA AMUZANT PENTRU OAMENII DIN METROU).

Ulterior, persoana care a povestit cele întâmplate a urcat în metrou, iar, când a coborât, la stația Eroii Revoluției, l-a văzut din nou pe bărbat. Acesta încă o căuta pe tânăra respectivă printre oameni, agitat.

Și, deși era speriată, a reușit să îl fotografieze de la spate, pentru a publica imaginea și a atrage atenția fetelor care utilizează Magistrala 2.

Bărbatul de la metrou
Bărbatul de la metrou. Sursa foto: Facebook/ MetroCrush

Martora ar fi mers la poliție

Martora a povestit ceea ce a văzut, în mod public, prin intermediul paginii de Facebook „MetroCrush”, acolo unde peste 200 de persoane au reacționat la cele citite.

Tânăra le-a transmis fetelor să aibă grijă la acest individ:

Fetelor, aveți grijă!
Iar de tine, fata în cauză, sper că ești bine.”
Mai mult decât atât, martora a spus că va merge la poliție pentru identificarea bărbatului, sperând că polițiștii vor deschide o anchetă.

Te-ar putea interesa și:

Cookies