Expect the Unexpected la București: un Lamborghini parcat pe două treceri de pietoni și campionatul de selfiuri cu mașina străină. „Nu era parcat, era expus!”

08 mai 2023
2205 afișări
Expect the Unexpected la București: un Lamborghini parcat pe două treceri de pietoni și campionatul de selfiuri cu mașina străină. „Nu era parcat, era expus!”
| Sursă foto: Facebook-Ai parcat ca un bou București

Știți expresia „a nimerit doi iepuri dintr-o lovitură”? Ei bine, un șofer din București a reușit să calce două treceri de pietoni dintr-o singură parcare. Șoferul și-a lăsat bolidul (un Lamborghini) la intersecția dintre două străzi, călcând pe fiecare zebră cu câte o roată.

Atracție de weekend în București: Lamborghini parcat pe două treceri de pietoni

Cea mai virală parcare din acest weekend îi aparține unui șofer care și-a lăsat bolidul parcat în mijlocul drumului. Pe lângă faptul că mașina a fost parcată în intersecție, bucureșteanul a călcat pe ambele treceri de pietoni aflate în zonă.

Parcarea inedită a fost imortalizată de un trecător, iar fotografia a fost publicată pe grupul de Facebook „Ai parcat ca un bou București”. Autorul acesteia a transmis că cei care treceau prin zonă se opreau să facă cu poze cu vehiculul.

Iată mesajul transmis de C. G. pe rețeaua de socializare:

Mulți gura casca își făceau selfiuri cu mașina. Nu mai contează parcarea. Cel care a parcat-o era prin zona, mulțumit de rezultat.

Mașină parcată pe două treceri de pietoni în București
Mașină parcată pe două treceri de pietoni în București | Sursă foto: Ai parcat ca un bou București

Postarea a strâns sute de reacții și comentarii

Cu toate că mașina este parcată neregulamentar, iar șoferul a decis să o lase pe treceri fără să îl intereseze dacă încurcă sau nu, mare parte dintre comentarii sunt legate de modelul mașinii și de frumusețea acesteia. Unele persoane îi iau apărarea acestuia, spunând că nu încurcă:

  • „A parcat-o bine. Nu încurcă pe nimeni.”
  • „Bravo lui. Si eu dacă aveam una la fel parcam.”

Pe lângă acestea comentarii au existat și câteva persoane care au fost deranjate că oamenii îi iau apărarea șoferului doar pentru că își permite o astfel de mașină.

  • „Scuze că intervin și eu dar nu doar la aceasta postare am observat, ci la toate postările cu mașini scumpe. Multa lume le ia apărarea pentru ca au mașini scumpe. Sunt convinsă că dacă era un Logan sau o altă mașina mai ieftină nu i-se mai luau apărarea atât.”
  • „M-am uitat puțin prin comentarii, nu cred este corect din partea voastră să îl jigniți pentru ca a postat această mașină și să spuneți că dacă era „Dacia nu mai posta”. Dacă dați puțin scroll pe acest grup veți vedea fix opusul. La postări cu mașini mai accesibile și mai comune vedeți în comentarii „Daca era un Lambo nu îl mai postai”. Vă hotărâți odată ce și cum? Este un grup fix pe acest subiect. Mu vedeți bine numele?”

Au existat și câteva persoane care au ales să facă haz de necaz, spunând că mașina a fost parcată în locul respectiv ca să poată fi admirată de trecători:

  • „Nu era parcat, era expus pentru prezentare.”
  • „De asta a parcat acolo, să facă poze cine vrea. Nu vezi zilnic din astea.”

Acest gen de parcări sunt des întâlnite pe străzile din București. Mare parte dintre șoferi aleg să lase mașinile parcate ilegal, cu toate că acestea ar putea să îi încurce pe ceilalți participanți la trafic sau pe pietoni.

Cookies