Exodus-Way 2 Freedom: Johnny King & Zion Gate

Exodus-Way 2 Freedom: Johnny King & Zion Gate

Chillbrothers si Johnny King in colaborare cu Organizatia Arca- Forumul Roman pentru refugiati si migranti si UNHCR (The UN Refugee Agency) anunta spectacolul muzical, socio-cultural: „Exodus-Way 2 Freedom”.

Johnny King este un artist congloz care in prezent locuieste in Elvetia si care s-a confruntat cu aceste situatii de la o varsta frageda. Muzica sa vine cu mesaje traite prin propria lui experienta ca cetatean congolez cat si prin ceea ce trait in mai multe tari africane si europene, unde a fost si se duce in continuare cautand si comunicand publicului, prin intermediul muzicii si activitatiilor interculturale.

Piesele ce vor fi interpretate in cadrul evenimentului vor fi atat piese din repertoriul artistului cat si piese tematice al legendarului artist de reggae Bob Marley. Instrumentalul va fi interpretat de trupa live: Zion Gate si invitatii speciali: Raku si Bogdan El Negro.

Atat artistul, cat si trupa live vor produce o ambianta muzicala festiva, Conscious Reggae, Dancehall si Ragga-Hip-Hop.

In acest concert vor fi interpretare, in premiera, piese de pe noul album al artistului ” No More Stress”, material deja lansat in Elvetia.

Evenimentul organizat este dedicat Zilei Mondiale a Refugiatului, sarbatorita in fiecare an pe data de 20 iunie incepand din anul 2000. Concertul are ca scop cresterea constientizarii societatii asupra unor fapte reale cu care se confrunta anumite popoare sau etnii (exil si migrarii in intreaga lume de a lungul timpurilor, de la inceputul omenirii si cauzele lor).

Ziua Mondiala a Refugiatului are ca tema cuvantul – ACASA– in semn de recunoastere, fata de situatia dificila cu care se confrunta cei peste 40 de milioane de oameni dezradacinati din intreaga lume.