Există centru de recuperat plăcuțe de înmatriculare luate de ape azi-noapte, în Sectorul 6. Primăria S6: Până acum, am găsit și recuperat de pe străzi peste 60

14 iun. 2024
535 afișări
Există centru de recuperat plăcuțe de înmatriculare luate de ape azi-noapte, în Sectorul 6. Primăria S6: Până acum, am găsit și recuperat de pe străzi peste 60
Există centru de recuperat plăcuțe de înmatriculare luate de ape azi-noapte, în Sectorul 6. Primăria S6: Până acum, am găsit și recuperat de pe străzi peste 60 | Sursă foto: PS6-Facebook

Din cauza ploii torențiale de seara trecută, care a inundat străzile din Capitală, mai multe numere de înmatriculare au fost pierdute, acestea fiind luate de apă. În acest context, Primăria Sectorului 6 le-a transmis șoferilor unde pot merge pentru a recupera plăcuțele ce au fost găsite și colectate până la acest moment.

Zeci de numere de înmatriculare au fost pierdute seara trecută

În noapte de joi spre vineri, străzile din București au putut fi comparate cu străzile din Veneția. Mai multe artere din oraș s-au inundat complet, fapt ce a făcut ca circulația să fie extrem de dificilă. Tot din cauza apelor care s-au înălțat peste roțile mașinilor, mai multe vehicule au rămas fără numere de înmatriculare.

Pentru a veni în ajutorul oamenilor, Poliția Locală din Sectorul 6 a adunat plăcuțele găsite pe străzi.

A plouat atât de tare aseară încât, la un moment dat, Bucureștiul s-a transformat într-o mică Veneție.

Astfel că mulți șoferi, prinși în trafic, au rămas fără numere de înmatriculare la mașină. Noi am găsit plăcuțe împrăștiate pe străzi și le-am strâns, a transmis Primăria din S6.

Până la acest moment, au fost colectate un total de 62 de numere. Astfel că, cei care au pierdut plăcuțele seara trecută sunt așteptați la sediul Poliției Locale S6 aflat pe Șoseaua Orhideelor 2D pentru a vedea dacă numerele lor se află printre cele găsite.

Te-ar mai putea interesa și:

Șoferii sunt anunțați că pot veni să le ridice 24 din 24. Ce acte trebuie să prezinte bucureștenii pentru a putea ridica numerele de înmatriculare:

  • Cartea de identitate (buletinul), 
  • Talonul mașinii.

Primăria Sectorului 6 le-a transmis cetățenilor că, în cazul în care văd plăcuțe cu numere pe străzi, sunt rugați să nu treacă nepăsători. Cei care văd numere pe străzi pot:

  • Să sune la Dispeceratul Poliție Locale și să spună pe ce străzi se află plăcuțele. Numărul de telefon este: 021/9546.
  • Să ia plăcuțele și să le ducă la sediul Poliției Locale de pe Șoseaua Orhideelor 2D.

Iată câteva fotografii pe care PS6 le-a publicat pe pagina de Facebook (poate să vedeți numărul printre cele pozate):

Numere găsite
Numere găsite | Sursă foto: PS6 – Facebook
Numere găsite
Numere găsite | Sursă foto: PS6 – Facebook
Numere găsite
Numere găsite | Sursă foto: PS6 -Facebook

Furtuna de noaptea trecută a fost una cum Bucureștiul nu a mai văzut de multă vreme. 100 de străzi din Capitală au fost inundat, iar apa a reușit să pătrundă și în 200 de locuințe. Pe lângă asta, zeci de mașini au fost avariate.

Pompierii din cadrul ISU B-IF au intervenit pentru a oferi ajutor în peste 300 de cazuri noaptea trecută. Au avut loc inundații, s-au rupt copaci și stâlpi de electricitate și unele acoperișuri au fost luate de vânt.

Cookies