ESENTIAL

EXCLUSIV Nicușor Dan, acuzat că i-a dat „țeapă” primarului de Sectorul 6, Ciprian Ciucu. ”Eu când stabilesc ceva mă țin de cuvânt”/ Surse: Ce îi răspunde Primarul general

Absența unui dialog între Nicușor Dan și liberalii din Consiliul General sau de la Primăria Sectorului 6, unica primărie de sector deținută de liberali, a fost devoalată public de actualul șef al PNL București Ciprian Ciucu.

Ciprian Ciucu, primar al Sectorului 6 și șef al PNL București, l-a acuzat pe Nicușor Dan de neseriozitate pentru că o întâlnire importantă despre problemele mari ale orașului, agreată verbal, nu s-a mai reprogramat, fără ca primarul general să revină cu o explicație.

”Eu când vorbesc și stabilesc ceva cu cineva întodeauna mă țin de cuvânt, iar dacă apare o urgență, sun și reprogramez. Altfel, un astfel de comportament, poate ușor fi catalogat drept „țeapă”, „plasă”, neserioazitate”, a declarat pentru B365 Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6.

Liberalul de la Sectorul 6 a precizat că l-am sunat marțea trecută pe Primarul General pentru discuții pe viziunea sa strategica pe București cu privire la termoficare, politica de investiții, trafic/parcări, risc seismic, în general prioritizara investițiilor.

„Dânsul mi-a spus că ne vom fi văzut joia sau vinerea viitoare, urmând să revină la mine cu data și ora. Ceea ce nu s-a mai întâmplat.”, a spus Ciprian Ciucu.

Lipsa comunicării lui Nicușor Dan cu liberalii este o temă recurentă. Ciprian Ciucu îi dădea un ultimatum primarului general al Capitalei, Nicușor Dan, în urmă cu o lună, în ceea ce privește colaborarea cu PNL București, în contextul alianței făcute în campania electorală.

Surse: Nicușor Dan nu va răspunde solicitării lui Ciucu din cauza modului agresiv de adresare

Nicușor Dan nu i-a răspuns public primarului de la Sectorul 6 și, potrivit unor surse, nu va accepta să aibă o întâlnire programată cu acesta, în condițiile stabilite de el. „Primarul general are întâlniri cu liberalii, inclusiv cu primarul Ciprian Ciucu, însă modul în care aceasta clamează o lipsă de dialog, în realitate aceasta existând, îl determină pe Nicușor Dan să stabilească el condițiile în care se poartă un dialog”, au precizat, pentru B365.ro, surse apropiate primarului general.

Ciprian Ciucu, criticat din interiorul partidului: Primarul general, amenințat de cei care vor să-și acopere lipsa de rezultate

În interiorul PNL există o fractură de mesaj, între vechii susținători ai lui Nicușor Dan, cum ar fi Violeta Alexandru, și actualii șefi ai partidului, reprezentați de Ciprian Ciucu.

Fostul lider al PNL Bucureşti Violeta Alexandru a precizat că filiala liberală din Capitală îl ameninţă, la interval de două sau trei săptămâni, pe primarul general Nicuşor Dan, pentru a îşi acoperi lipsa de rezultate. „Până acum, în Bucureşti, eu aş fi luat două bulevarde şi le făceam lună (inclusiv mă asiguram că se întâmplă, de exemplu, ceva atât de simplu – marcaje sensuri de mers pe carosabil) după care mă mutam la alte două. Le puneam la punct şi pe acelea. Să se vadă că acolo unde se ocupă liberalii, se fac lucruri concrete. Sau, începeam cu 5 linii RATB şi le puneam la punct de la A la Z, curăţenie interior maşini, trasee, sistem informare cetăţeni. Ca să dau doar două exemple din zonele de competenţă ale liberalilor în Bucureşti. Nu ne opreşte nimeni să facem treabă. Până să reproşăm altora, să ne punem noi la punct. Şi vom avea mai mare credibilitate”, a scris Violeta Alexandru, luni pe Facebook.

Aceasta a mai explicat că Nicuşor Dan este acum luat la rost tocmai cu lucrurile specificate în programul de guvernare şi pe care liberalii organizaţiei PNL din Capitală le-a distribuit bucureştenilor în campanie, în pliante.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button