EXCLUSIV. Apar noi detalii despre motociclist. Avea mereu o cameră video montată pe motor și nu se urca niciodată în mașini: Frate, viața mea, moartea mea

15 aug. 2021
37077 Afișari
EXCLUSIV. Apar noi detalii despre motociclist. Avea mereu o cameră video montată pe motor și nu se urca niciodată în mașini: Frate, viața mea, moartea mea
EXCLUSIV. Apar noi detalii despre motociclist. Avea mereu o cameră video montată pe motor și nu se urca niciodată în mașini: Frate, viața mea, moartea mea sursa foto: captura foto Facebook

B365.ro a intrat în posesia unor noi informații despre motociclistul care a dus la moartea lui Bafto în cazul teribilului accident care a avut loc săptămâna trecută în traficul din București. Apropiații săi, până și avocatul, spun că nu se urca niciodată într-o mașină și mereu mergea pe motocicletă, indiferent dacă era iarnă sau vară. Mai mult, se pare că acesta avea meru o cameră video montată pe motor, detaliu care ar putea să clarifice imediat ce s-a întâmplat în cadrul incidentului. Totuși, se pare că de data aceasta nu era prezentă deoarece o uitase pe altă motocicletă.

Noi detalii despre viața lui Laurențiu Trică Mitici, motociclist aflat în prezent în arest preventiv, după ce săptămâna trecută, în timpul unei șicanări în trafic, a dus la moartea unui bărbat aflat pe o trotinetă electrică atunci când a aruncat cu casca după el. Răzvan Mihai Guțu, zis Bafto, s-a dezechilibrat și a căzut pe contrasens, unde a fost izbit în plin de o mașină.

Citește și EXCLUSIV | Avocatul motociclistului spune că victima ar fi suferit de afecțiuni psihiatrice. Apropiații lui Bafto afirmă că nu mai avea dreptul la permis, dar nu știu de ce

Motociclist de 30 de ani, Laurențiu Trică Mitici nu se urca niciodată într-o mașină

În urma discuțiilor avute cu apropiați ai motociclistului, B365.ro a intrat în posesia unor noi informații despre cine era cu adevărat Laurențiu Trică Mitici. Atât avocatul, cât și un fost coleg de muncă, spun că acesta nu se urca niciodată într-o mașină.

„Avea damblaua, el numai pe motor, pe două roți. Deci soția lui avea permis, mergea cu mașina, el mergea cu motorul în urma ei. El în mașină nu se urca. Stătea în București în Sectorul 5, pe la Amurgului. Și iarna venea tot cu motorul”, mai spune un apropiat.

 

Mai mult, nici măcar nu avea permis categoria B, iar fie iarnă, fie vară, el mergea doar pe două roți. Inedit este faptul că atunci când mergea lar țară cu soția, ea mergea în față cu mașina ei, în timp ce el mergea în spate, pe motor.

Citește aici și Povestea lui Bafto, trotinetistul ucis de Americanu în trafic. Răzvan Mihai Guțu era din Berceni și participa la vlogguri alături de un prieten. A fost înmormântat sâmbătă lângă tatăl său | VIDEO

„El niciodată n-a mers cu motocicleta fără să aibă camera activă pe motor. Știu că făcea naveta, se ducea cu soția la țară, soția se ducea cu mașina și el cu motorul. El nu avea treabă. A zis: „Frate, viața mea, moartea mea, dacă vreau să mor vreau să mor pe două roți și nu vreau să mor pe patru roți””, ne-a povestit un fost coleg de muncă al motociclistului.

Avea mereu o cameră video pe motor, însă de data asta nu era montantă

Cazul ar fi putut să ia o întorsură majoră dacă motociclistul și-ar fi păsat în acea zi fatidică gestul său de a avea montată o cameră video pe motocicletă. Se pare că niciodată nu pleca în trafic fără ea, însă de data aceasta nu era montată pentru că de abia își scosese motocicleta din service, spune avocatul. Mai mult, acesta avea vreo 3-4 motociclete personale.

„Niciodată n-a plecat cu motorul de acasă fără cameră pusă pe el. Pe orice motor, el are mai multe motoare, are vreo 3 sau 4 motoare. Dar de câte ori a plecat de acasă la muncă și de la muncă acasă la el camera era mereu activă pe bord. El avea un fix, indiferent că ploua, că ningea afară, el pleca cu motorul oriunde și în orice clipă el avea cameră pusă pe motor”, ne-a spus un apropiat, motiv pentru care am adresat o întrebare și avocatului pe acest subiect.

Vezi și Cine este Americanu, motociclistul acuzat că ar fi provocat moartea tânărului pe trotinetă. L-a așteptat în intersecție și a aruncat cu casca după el

Avocatul spune însă că în acea zi nu avea camera video montată pe motocicletă

Avocatul motociclistului, Marius Iorga, spune însă că în momentul accidentului nu avea camera montată deoarece avusese motorul în service și avea doar o zi de condus, așa că a omis să o mai folosească.

„N-a avut-o săptămâna aia că a schimat motocicleta și chiar cu trei zile înainte era pusă pe motocicletă și nu pe cască. A dus motocicleta în service și a luat o altă motocicletă și n-a mai montat camera că era doar o zi de condus”, a explicat avocatul Marius Iorga pentru b365.ro.

Motociclistul nu ar fi consumat niciodată băuturi alcoolice

Un fost coleg, cu care lucra pentru o companiei a Primăriei Sectorului 3, cum B365.ro a aflat în exclusivitate, mai spune despre motociclist că nu consuma niciodată băuturi alcoolice, însă bea multă cafea și fuma. Mai mult, instructajul moto nu era principalul lui loc de muncă. El făcea acest lucru doar atunci când avea elevi.

Vezi și EXCLUSIV | Motociclistul Americanu lucra la o companie a Primăriei S3. Un fost coleg de muncă, mărturisiri despre Laurențiu Trică Mitici: Avea permis de port-armă

„Bături alcoolice nici nu se punea problema la el. Nu consuma. Da, cafele da. De fumat și de băut cafea, da. Mai ales că era și instructor. Numai când avea elevi. Era instructor numai de motor. A fost genul de persoană care nu suporta 4 roți. Nu suporta să conducă mașini”, a povestit un fost coleg de muncă al motociclistului.

Cookies