Excepțiile de la restricțiile impuse în București. Ce anunț a făcut Prefectura Capitalei

27 mart. 2021
442 Afișari
Excepțiile de la restricțiile impuse în București. Ce anunț a făcut Prefectura Capitalei

Prefectura Capitalei a anunțat care sunt excepțiile de la restricțiile impuse în București începând de duminică.

Excepțiile de la restricțiile impuse în București. Comitetul pentru Situații de Urgență a adoptat sâmbătă noile reguli care se vor aplica începând de duminică în București.

Prefectura București a anunțat, apoi, care sunt excepțiile la noile restricții stabilite de Comitetul pentru Situații de Urgență.

Excepțiile de la restricțiile impuse în București

Potrivit Prefecturii București, cabinetele medicale, inclusiv cele stomatologice, nu sunt afectate de reducerea programului operatorilor economici.

De asemenea, scoaterea animalelor de companie în fața locuinței este permisă, dacă persoana nu se deplasează în nicio altă parte și prezintă dovada că locuiește în imobilul în fața căruia se află.

Totodată, victimele violenței familiale se pot deplasa la secțiile de poliție sau la centrele de primire, ca de altfel, orice persoană care este în situația de a fi nevoită să iasă din casă pentru a își proteja viața sau integritatea fizică, a sa sau a persoanelor pe care le are în grijă, anunță autoritățile.

Nu în cele din urmă, este permisă deplasarea către centrele de vaccinare.

Comitetul pentru Situații de Urgență din Municipiul București a stabilit că noile restricțiile intră în vigoare duminică de la miezul nopții. Decizia a fost luată în condițiile în care rata de infectare a ajuns la 6,88 la mie.

Comitetul Municipiului București pentru Situații de Urgență a stabilit, sâmbătă, noile restricții, în condițiile în care rata de infectare a ajuns la 6,88 la mie. Magazinele se închid în weekend la ora 18.00, în rest la 21.00.

Cookies