ARHIVA B365

Examenul de licență de la ASE ar putea fi RELUAT, în urma acuzațiilor de fraudă

Examenul de licență de la Academia de Studii Economice din București ar putea fi reluat, a declarat, vineri, rectorul instituției. Anunțul a fost făcut după ce prodecanul de la Facultatea de Finanţe-Bănci a fost ridicat de procurori, fiind acuzat de luare de mită și trafic de influență. Iuliu Cosmin Şerbănescu, prodecanul Facultății de Finanțe-Bănci a negat acuzațiile de fraudă.

Citește și Percheziții la ASE București: Prodecan, retinut pentru luare de mită

„Toate diplomele obținute în urma examenului de Licență vor fi anulate, în cazul în care se va dovedi obținerea diplomelor în mod fraudulos”, a declarat rectorul ASE. Conducerea ASE va demara o anchetă pentru a afla care studenți au obținut diplomele pe cale ilegală.

În cauză sunt efectuate cercetări faţă de opt suspecţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de luare de mită şi trafic de influenţă (1), respectiv dare de mită şi cumpărare de influenţă (7)”, a precizat Poliţia Română, într-un comunicat de presă.

Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, că prodecanul este Iuliu Cosmin Şerbănescu, locuinţa acestuia şi biroul de la ASE fiind percheziţionate.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button